To je to što me zanima!

Zlatna malina: Aniston osvaja nagradu za najgoru glumicu?

Objavljene su nominacije za Zlatnu malinu koja se dodjeljuje za najgora filmska ostvarenja. 'Sumrak saga: Pomrčina' i 'Posljednji Airbender' imaju devet nominacija
Vidi originalni članak

Na dodjeli nagrada za najgora filmska ostvarenja 'Zlatna malina', koja će se 26. veljače održati u Los Angelesu, po devet nominacija zaradili su filmovi 'Sumrak saga: Pomrčina' i 'Posljednji Airbender'. Osim njih u kategoriji najgorih filmova nalaze se i 'Lovac na glave', 'Seks i grad 2' te 'Vampires Suck'. Zlatnu malinu za najgoreg glumca mogli bi dobiti Gerard Butler, Ashton Kuthcer, Robert Pattinson, Taylor Lautner i Jack Black. Prošle godine nagrada za najgoru glumicu pripala je Sandri Bullock, dok ove Jennifer Aniston možda bude proglašena njezinom 'nasljednicom' i to zbog uloga u filmovima 'Lovac na glave' i 'Zamjena'. Osim nje nominirane su i Miley Cyrus, glumice iz 'Seks i grada 2', Megan Fox za ulogu u 'Jonah Hex' i Kristen Stewart.

Tko će biti najgori sporedni glumac i glumica?

Nagradu za najgoru sporednu glumicu mogle bi dobiti Jessica Alba, Cher za ulogu u filmu 'Burleska', Liza Minnelli, Nicola Peltz i Barbara Streisand. U kategoriji najgoreg sporednog glumca nominirani su Billy Ray Cyrus za ulogu u filmu 'Špijun iz susjedstva', George Lopez, Dev Patel za 'Posljednji Airbender', Jackson Rathbone i Rob Schneider.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • black_girl 24.01.2011.

    Nominacije su ok,ne zna se koji je gori od ova 3 filma,,pogotovo sumrak...

  • šnjofam gaćice 24.01.2011.

    koliko god lose odglumila u filmu i dalje je miljama bolja od JLo..pa cudi da nje nema!!!Ali ehh, holivud, masoni i sl.

  • medeki 24.01.2011.

    Drag Jen...već dugo loše glumiš !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare