To je to što me zanima!

Preminuo je zli kirurg iz horora 'Ljudska stonoga' u 79. godini

U šoku sam otkad sam saznao da je Dieter preminuo. Bio je nevjerojatan i jedinstven čovjek i fantastičan glumac. Iznimno sam ponosan što smo zajedno stvarali dio pop kulture, napisao je filmaš Tom Six
Vidi originalni članak

Njemački glumac Dieter Laser preminuo je u 79. godini, javlja Daily Mail. Nesretnu vijest objavila je njegova žena Inge u petak, iako je Dieter preminuo 29. veljače. Nije poznat uzrok smrti.

Dieter je najpoznatiji po ulozi dr. Heitera u prvom nastavku filma 'Ljudska stonoga', te kao zlikovac Bill Boss u drugom dijelu filma. 

 

Od njega se na društvenim mrežama oprostio filmaš Tom Six (46). 

- U šoku sam otkad sam saznao da je Dieter preminuo. Bio je nevjerojatan i jedinstven čovjek i fantastičan glumac. Iznimno sam ponosan što smo zajedno stvarali dio pop kulture. Počivao u miru i zauvijek ćeš živjeti na filmu - napisao je Tom. 

Film 'Ljudska stonoga' šokirao je svijet kad je izašao 2009. godine. Dieter je glumio poremećenog kirurga koji je oteo troje turista i operacijom ih zašio jedno za drugo. Film nije oduševio kritičare, ali je ubrzo postao popularan u trash horor žanru. Laserova izvedba smatra se jednom od najboljih u filmu.

Ipak, najzapaženija uloga mu je bila u filmu 'John Glukchstadt', a za nju je osvojio Njemačku filmsku nagradu za najboljeg glumca u glavnoj ulozi. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Plaak 11.04.2020.

    Film ko članci i komentari na portalu, ne znaš tko više...

  • Nisdex 10.04.2020.

    Vrh film

  • tokaj24 10.04.2020.

    film za koji se zapitaš da kako to sranje uopće može biti snimljeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare