To je to što me zanima!

'Zli' plan Lady GaGe: Uvodi mlađu sestru na estradu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Natali Germanotta se pojavljuje u novom spotu starije sestre. Lady GaGa joj je navodno unajmila učitelja pjevanja da bi joj pjevala prateće vokale
Vidi originalni članak

Stefani Germanotta (23) je nedavno predstavila dugoočekivani spot 'Telephone' kojeg je snimila s Beyonce (28). Nakratko se u spotu pojavljuje i Natali Germanotta (17), njena mlađa sestra. Britanski mediji prenose da se Lady GaGa počela brinuti za sestrinu karijeru. Navodno je unajmila vrhunskog učitelja pjevanja u New Yorku kako bi joj jednog dana pjevala prateće vokale.
- Natali se toliko divi sestri da želi ponoviti svaki njen korak. Često je s GaGom u studiju gdje upija sve što joj ona kaže - otkriva izvor blizak obitelji Germanotta. Natali još ide u školu, a roditelji su navodno odlučni u tome da tamo i ostane što duže. Šuška se da će sestre prvi put zajedno nastupiti u javnosti na ljeto. Natali je tada na praznicima, a GaGa odrađuje američku turneju. Između ostalog, GaGa se proslavila ekstravagantnim stilom odijevanja, koji ima toliko poklonika koliko i žestokih kritičara.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • basnamjerno 18.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • basnamjerno 18.03.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • user_39293 18.03.2010.

    Ja se isto čudim @kartetovom komentaru i (ovaj put) se slažem sa @ZumZumom ... nemam pojma kad i kako i otkud se svorila ta Gaga; nikako je ne mogu doživit kao pjevačicu, nego kao nešto instant i trenutno (al tko zna?).. Inače, Madonna je otvorila put svojim satelitima kao što je Gaga, tako da Madonnina vrijednost, što se tiče glazbe i svega što ide uz to, je neupitna. Sve ostale \'Gage\' su samo kopije i neizbježan ishod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare