To je to što me zanima!

'Zločesto dijete' ispalo je iz showa: Žao mi je, moji vitezovi!

Baby Dooks ili kako ga je Radovan prozvao 'Zločesto dijete showa' napustio je Celebrity MasterChef. U finalnom tjednu kandidati su trebali napraviti poboljšano jelo koje su radili na početku
Vidi originalni članak

David je ponovno radio 'Meso a la ville' te ga preoblikovao u jelo pod nazivom 'Ježeva kućica'. Baby Dooks nije se oprostio u svom stilu već je sasvim ozbiljan zahvalio žiriju.

- Htio sam vam reći za kraj da mi je bila velika čast raditi s vama. Jako sam sretan što sam dogurao do ovdje. Andrej puno hvala, Ana ti si naša dobra vila i sad te konačno mogu zagrliti. Radovan kakav god bio znam da si ustvari dobar čovjek - poručio je Baby Dook svima te se osvrnuo na sve svoje kolege koji su u showu bili protivnici Lani, Igoru i Hrvoju.

- Pao je zadnji bastion gubitnika u ovom showu. Žao mi je Leone, Ksenija, svi moji sokolovi, vitezovi moji, što sam predao naš bastion - kazao je David. 

Iako je izgubio, Davidova 'Ježeva kućica' nije loše ispala. Svi su pohvalili napredak u prezentaciji jela, a Radovan je dao i pohvalu.

- Sigurno bi s ovim jelom mogao postati predsjednik gastronomske sekcije lovačkog društva, ali ne u Zagrebu nego u Mrduši Donjoj. Ovo je savršenstvo za tebe - rekao mu je.

Drugo najlošije jelo u ovom izazovu bile su Lanine 'Gyoze sa shiitakama i kineskim kupusom'. Radovan je sugerirao Lani da bude malo hrabrija.

- Očekivao sam više od tebe. Radije bi doživio neku avanturu pa i manje uspješnu - poručio joj je.

Kandidatkinja se osvrnula na njegov komentar i rekla kako je ona udana žena i da su avanture daleko iza nje. Andrej je pokušao objasniti Lani zašto je ona odabrana da stoji pored Davida.

 - Ja sam poprilično uvjeren da si možda najbolja kuharica među svim kandidatima, ali stalno od tebe očekujem da napraviš nešto dobro - priznao joj je. Žiri je imao najveću zamjerku što Lana nije ništa novo smislila u svom autorskom jelu, već je samo, sama zamijesila svoje tijesto za gyoze. 

Radovan se osvrnuo na Davidov i Lanin put u kuhinji. 

- Vi ste imali dijametralno suprotne putove u MasterChefu. Lana ti si znala puno prije nego što si došla ovdje, a David, ti si napredovao s tako velikim koracima da nitko od nas nije mogao ni zamisliti da bi mogao dogurati do polufinala - zaključio je.

Hrvojevo poboljšano jelo s potpisom 'Dekonstrukcija trećeg svijeta' dobilo je zamjerku zbog loše prezentacije. Ipak Andrej nije ništa prigovorio kandidatu, iako mu je prilikom obilaska zamjerio što pačja prsa radi s paprikom, no Hrvoje je to zanemario i odlučio riskirati s paprikom i pačjim prsima.

- Ponosan sam na njega što se odupro svom egu i nije ništa rekao za patku i papriku - bio je sretan Rupčić. Igorovo varivo je doživjelo najveći make over i postalo 'Lungić s kvinojom i kremom od slanutka'. Ana je objasnila Igorov napredak.

- Ti si imao jedan od najtežih zadataka, od variva napraviti nešto zanimljivo - rekla je Ana.

Radovan je Igorov tanjur usporedio sa starim veganskim jelo starim preko 2000 godina, aludirajući na njegov lungić koji je ukomponirao u vegansku prehranu.

Iako je ispao iz showa, Baby Dooks je ostavio veliki pečat u ovoj sezoni Celebrity MasterChefa. Svima će zasigurno nedostajati njegove šale, pošalice i slaganje Celebrity MasterChef stihova.

Tko će od preostale trojke doći do samog finala ne propustite već u sljedećoj pretposljednjoj epizodi Celebrity MasterChefa na Novoj TV.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lirika akiril 23.05.2016.

    meni je bio skroz zanimljiv i jedan od razloga zasto sam gledao show.... najmanje mi se svida lana koja previse zeli prvo mjesto i sva se trese kad nosi one tanjure

  • rea0770 23.05.2016.

    dobro pa je ispa,da je osto još malo i žiri bi pojeo koliko ovaj čovjek jede

  • Demetra 23.05.2016.

    Zbilja je već bilo vrijeme da ovaj lik ispadne. Nevjerojatno je koliko su tolerirali njegovo oblizivanje prstiju i guranje istih natrag u jelo. Krajnje degutantno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare