To je to što me zanima!

Znaš li tko sam? Vole je u Srbiji i regiji, popularna i u Njemačkoj!

Kad god imam više vremena za ljude koje volim, to mi je poput praznika, rekla je jednom prilikom
Vidi originalni članak

Ništa nije teško ako ste ono što jeste! A ja sam takva da volim svoj posao, ali i normalan život. I to ne iziskuje nikakav trud, to se samo od sebe namjesti. Moja pojavljivanja u javnosti nisu ni česta ni rijetka, rekla bih da je taman koliko treba. Da mogu živjeti život punim plućima, rekla je jednom prilikom Anica Dobra (60).

GLAZBENICA Znaš li tko sam? 'Kao mala sam imala više kose nego sada...'

Srpska kazališna, filmska i televizijska glumica rođena je 1963. Uz uloge u ovdašnjim predstavama, filmovima i serijama često glumi i u projektima njemačke kinematografije. Od 1977. do 1981. živjela je i školovala se u Frankfurtu na Majni. Zavoljela je i dobro svladala jezik, ali se vratila u Srbiju kako bi upisala Akademiju dramskih umjetnosti.

U braku je s Miodragom Mićom Softićem, s kojim ima kćer Minu. Rijetko se pojavljuje u javnosti i dugo razmišlja prije nego što pristane dati intervju. Kad to i učini, ne priča o privatnom životu. Privržena je obitelji, koja uvijek ima prednost pred karijerom. Jedna je od omiljenih glumica u Srbiji i regiji, ali uživa veliku popularnost u Njemačkoj, gdje je smatraju glumicom A-lige. Ljudi je vole, a voli i ona njih.

- Kad god imam više vremena za ljude koje volim, to mi je poput praznika - istaknula je glumica.

POGLEDAJTE VIDEO: JE LI BRAD PITT ZAUSTAVIO VRIJEME?

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Joza Prezaduzeni 21.01.2024.

    DOBRA

  • urnebes 21.01.2024.

    njemački ne priča dobro, nego perfektno.

  • mark9_1 21.01.2024.

    Dobra je

Komentiraj...
Vidi sve komentare