To je to što me zanima!

Znaš li tko sam? Zeznuo čuvara državnog pečata pa dobio ideju za popularnu radijsku emisiju

Svaki je dan u 30 godina karijere na posao išao pjevajući, toliko je obožavao svoj posao. Zavidna karijera krenula je na nekadašnjem Radio Velika Gorica
Vidi originalni članak

Ljude je počeo buditi u 6:30 sati na nagovor tadašnjeg ravnatelja HRT-a Tončija Vrdoljaka. Rekao je Trpimiru Vickoviću Vicku da samo pokojni predsjednik Tuđman i on imaju broj telefona čovjeka kojemu treba čestitati rođendan. I zeznuti ga pritom, da se smrzne.

- Nazovi ga u 6:30, predstavi se kao šofer i reci mu da se mora hitno spustiti jer ga predsjednik čeka - rekao mi je Vrdoljak.

Bio je to čuvar državnog pečata Ivan Milas. Vicković ga je nazvao, rekao sve što se dogovorio s Vrdoljakom, Milas se spustio za nekoliko minuta, a dolje ga je čekao Vrdoljak s tamburašima. Čuvar državnog pečata se rasplakao. Vicko je pomislio:

- Ako mogu buditi Milasa, mogu i obične ljude.

RAZMIŠLJALA O GLUMI Znaš li tko sam ja? Bila je prava buntovnica, uvijek prva kada se trebalo boriti za pravdu...

Tako su svojedobno krenula najpoznatija buđenja u Hrvatskoj, radijska emisija 'Vickova Budilica'. Svaki je dan u 30 godina karijere na posao išao pjevajući, toliko je obožavao svoj posao.

Zavidna karijera krenula je na nekadašnjem Radio Velika Gorica. Pojam glasa mu je bio Ljubo Jelčić, a pojam voditelja Oliver Mlakar. Vodio je sve važne manifestacije, a veliko ime hrvatskoga radijskog novinarstva danas je jednako uspješan kao vlasnik PR agencije Budilica PR. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Hrvoje HR 11.03.2023.

    Nemam pojma ko je ovaj lik, a nit me briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare