Show

Komentari 1

Znaš li tko sam ja? Bila je prava buntovnica, uvijek prva kada se trebalo boriti za pravdu...

Znaš li tko sam ja? Bila je prava buntovnica, uvijek prva kada se trebalo boriti za pravdu...

Djetinjstvo pamti i po tome što ju je otac često vodio na posao pa je iz prve ruke mogla vidjeti što znači biti novinar

Omiljeno lice Informativnog programa RTL-a. Ana Brdarić Boljat (42) djetinjstvo je provela u Varaždinu. Rado se sjeća vremena s bakom i djedom u Gorskom kotaru, a ranu dob obilježila su joj i planinarenja s roditeljima. Kako joj je otac novinar i fotograf, uz njega je godinama suptilno učila zanat.

Majka Gordana Slivka je glumica, pa je Ana razmišljala o glumi, čak se i okušala na kazališnoj pozornici, no ubrzo je shvatila da to nije za nju. Nikad nije otišla na Akademiju iako su, rekla je godinama kasnije, pritisci slični njezinu poslu. Kako je i sama rekla u emisiji “Kad smo bili mali” kanala RTL Kockica, bila je prava buntovnica, uvijek prva kad se trebalo boriti za pravdu.

storyeditor/2023-02-28/AnaBrdaric-1-1.jpg

Uvijek je bila u tandemu sa sestričnom pa ne skriva da je, jer je bila mlađa, većinom bolje prolazila. Djetinjstvo pamti i po tome što ju je otac često vodio na posao pa je iz prve ruke mogla vidjeti što znači biti novinar. To je tek dio razloga zašto je danas tu gdje je. Iako je maštala o karijeri fizičarke, upisala je Fakultet političkih znanosti u Zagrebu.

Anu Brdarić Boljat gledamo u RTL Danas. Nakon osam godina veze, na Silvestrovo 2009., udala se za agronoma Marka Boljata. Skladan par ima sina Antu i kćer Cvitu

storyeditor/2022-07-04/Ana_Brdaric_Tomislav_Jelincic-2-2-b.jpg

Najčitaniji članci