To je to što me zanima!

Zoë Kravitz oglasila se nakon Smithova šamara: 'Sada očito napadamo ljude na pozornici'

Glumica je na Instagramu objavila fotografije uz koje se osvrnula na incident koji se zbio na dodjeli Oscara. Pozirala je u ružičastoj haljini s mašnom, a kasnije i s upečatljivim prorezom na leđima
Vidi originalni članak

Glumica Zoë Kravitz (33), koja u novoj verziji 'Batmana' glumi Ženu mačku, na društvenim je mrežama oštro osudila sukob glumca Willa Smitha (53) i komičara Chrisa Rocka (57). Smatra da incidentima nije mjesto na takvom događaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Evo fotografije moje haljine u showu u kojem sada očito napadamo ljude na pozornici - napisala je glumica pored fotografije na kojoj pozira u ružičastoj haljini Saint Laurenta, koju je odjenula za ovogodišnju dodjelu Oscara. 

No, glumica nije stala na ovome. Ubrzo je objavila i drugu fotografiju na kojoj pozira u bijeloj uskoj haljini s upečatljivim prorezom na leđima.

- A evo i slike moje haljine na zabavi nakon dodjele nagrada, na kojoj sada očito uzvikujemo psovke i napadamo ljude na pozornici - poručila je Kravitz.

Podsjetimo, Will je burno reagirao na dodjeli Oscara nakon što je Rock njegovu suprugu Jadu Pinkett Smith (50) usporedio s G.I Jane, akcijskom junakinjom istoimenog filma koju je 1997. godine glumila Demi Moore (59) obrijane glave. Smith je nakon tog incidenta proglašen najboljim glumcem i vratio se na pozornicu kako bi održao govor pun suza.

HANA NAM OTKRIVA TAJNE SETA Zagrepčanka u Batmanu glumi uz Ženu mačku: 'Scenu od tri sekunde snimali smo osam sati'

Ispričao se Akademiji i nominiranima, a izrazi njegovih kolega odmah su postali materijali za memove. Pogotovo oni Nicole Kidman (54) i Lupite Nyongo’o (39), a i ostale su zvijezde osudile Willov postupak.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Duff.,., 31.03.2022.

    Po mom mišljenju, bez uvrede Will Smith je postupio ispravno u tom slučaju. Chris Rock nema to pravi, iako je komičar, da na takav način vrijeđa njegovu suprugu. Žao mi je, ali moraju se znati pravila kulturnog ponašanja i ne možemo si dozvoliti raditi sve ono što nam prvo padne na pamet. Moramo naučiti ponašati se ljudski i dostojanstveno, inače se možemo vratiti živjeti u đunglu, a ne među ljude i civilizaciju.

  • Nap* 30.03.2022.

    A sad se svi dijele za smitha i protiv ali ono nije humor

  • 30.03.2022.

    Ili vrijedamo bolesne sa pozornice?

Komentiraj...
Vidi sve komentare