To je to što me zanima!

Kim i Zoe Saldana odjenule su istu haljinu: Kojoj bolje stoji?

Reality zvijezda ne opterećuje se tuđim komentarima pa i u trudnoći pokazuje koliko je ponosna na svoje obline. Izjavila je da trudničku odjeću ne namjerava nositi
Vidi originalni članak

Iako je svjesna da je tijekom pet mjeseci trudnoće nakupila kilograme zbog čega joj se figura promijenila, Kim Kardashian (32) izjavila je da sigurno neće tako brzo podleći nošenju trudničke odjeće. Fotografi je svakodnevno prate u stopu, a mediji pišu o njezinim oblinama koje ističe u uskoj odjeći. 

Za gostovanje u showu 'Live! With Kelly and Michael' u New Yorku, Kim je odlučila odjenuti ružičastu Lanvinovu haljinu kakvu je prije nje, još u prosincu nosila glumica Zoe Saldana (34). Zbog Kiminih oblina pomalo je teško uopće uočiti da su se obje pred kamerama s nekoliko mjeseci razmaka pojavile u istim odjevnim kombinacijama. 

Kim ne zanima što drugi pričaju, a iako je najavila da će nakon poroda otići na liposukciju u slučaju da ne uspije skinuti sve nakupljene kilograme, Kanye West (35) nije bio oduševljen tom idejom. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • WOMANIZER 28.03.2013.

    khm khm, pobrkali ste, ovo treba biti u lifestyle (moda)! -.-

  • tessa 10 28.03.2013.

    Meni bolje stoji :)))

  • žena20 28.03.2013.

    Nekidan je bila opterećena s svojom težinom i kako će ih skinuti nakon poroda...a danas se ponosi kilogramima ko tu koga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare