To je to što me zanima!

Zombiji zauvijek: Serija će se nastaviti i u devetoj sezoni...

Kuća Fox je potvrdila kako će se deveta sezona serije naći na njihovim kanalima krajem ove godine. Hoćemo li i u devetoj sezoni gledati Negana i njegovu smrtonosnu palicu?
Vidi originalni članak

Nakon što nas je kraj prethodne epizode ostavio bez daha, s takvim razvojem događaja da nismo mogli vjerovati što gledamo (o svemu smo već pisali ranije), svjetska serija broj jedan, 'Živi mrtvaci', vratit će se i u devetoj sezoni.

Kuća Fox je potvrdila kako će se deveta sezona serije naći na njihovim kanalima krajem ove godine. Ta izjava slijedi onu autora serije, koji su potvrdili snimanje devete sezone.

'Živi mrtvaci' je serija o vremenu poslije apokalipse i prati grupu preživjelih koju predvodi policajac Rick Grimes, u potrazi za sigurnim mjestom.

Izvršni producent i urednik serije ostaje Scott M. Gimple, a izvršni producenti su i Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert i Tom Luse.

Glavne uloge će se mijenjati, ovisno o tome tko sve će izginuti u ostatku osme sezone, koja se na male ekrane vraća 25. veljače ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nikluk20 29.01.2018.

    još jedna sezona???.....zakaj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare