To je to što me zanima!

Zoran Mišić i Juraj Jurlina su The Whiskeys, novi rock duo

Jedan spontani zajednički nastup toliko je oduševio publiku da je dečke njihova reakcija potaknula da se udruže. Osmislili su novu priču i malo drugačiji pristup ...
Vidi originalni članak

Novu sinergiju na sceni akustične rock svirke čine Zoran Mišić (26) i Juraj Jurlina (22). 

Zoranu i Juraju putevi su se često ispreplitali. Obojica su po prvi put privukli uho šire javnosti u showu 'Hrvatska traži zvijezdu', ali nikada nisu imali zajednički projekt - sve do sada.

Jedan spontani zajednički nastup toliko je oduševio publiku da je dečke njihova reakcija potaknula da se udruže. Odlučili su osmisliti novu priču i malo drugačiji pristup te nastaviti s akustičnim koncertima i nazvali se The Whiskeys. 

Autorski pjesme još nisu najavljene no s obzirom na kreativnost ovog dvojca i njihovu kvalitetu glazbene prezentacije nije isključeno da bi i one uskoro mogle ugledati svijetlo dana.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • funky_boy 08.07.2014.

    ...dečki su superiška....nažalost ljudi se navukli na "burek i krafne" i istočnjački melos.....

  • Alayle 07.07.2014.

    Nevjerojatno je to koliko se obojica trude uspjeti među svim "glazbenicima" u našoj državi. Članovi su više bendova, surađuju što više mogu sa što više ljudi, bore se za male nastupe po lokalnim barovima, a zaslužuju pune stadione. Nadam se da će doći i njihove vrijeme!

  • SamoKažem 07.07.2014.

    konačno nešto dobro na hrvatskoj glazbenoj sceni

Komentiraj...
Vidi sve komentare