To je to što me zanima!

Zoran Predin nakon operacije: Imam novo srce, ali staru dušu

Slovenski glazbenik, pjesnik i kantautor trenutačno se nalazi na kućnoj njezi nakon nedavne operacije na otvorenom srcu. Nada se da će potkraj godine ponovno pjevati
Vidi originalni članak

Frontmen nekada kultne slovenske grupe 'Lačni Franz' nedavno je imao operaciju na otvorenom srcu kojom su mu zamijenjene aorte i zalisci. Nakon odlaska na kućnu njegu, Zoran Predin (54) u intervjuu za Avaz.ba progovorio je o operaciji i nastanku pjesme 'Kosa boje srebra' za koju mu je kao inspiracija poslužila pokojna Margita Stefanović, članica nekadašnje beogradske grupe 'Ekatarina Velika'.

- Bio sam na remontu, dobio sam novo srce, ali sam sačuvao staru dušu tako da jedva čekam da potkraj godine ponovo zapjevam. No, u međuvremenu je izašla moja prva knjiga proze pod naslovom 'Druga žena u haremu', za koju se nadam da će biti prevedena i na hrvatski jezik. Radim novu košarkašku himnu za predstojeće Europsko prvenstvo u Sloveniji, nekoliko novih pjesama s bendom 'CoverLover'. Tu je i najnovija suradnja s grupom 'Solaris' s Korčule - ispričao je glazbenik.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • caligula27 27.09.2012.

    drži se legendo! Sretno s oporavkom...

  • Ludvig_1 27.09.2012.

    Legendo,želim ti brz oporovak i povratak na scenu

  • Malleus Maleficarum 27.09.2012.

    Zoran Predin, izdanak one stare dobre sorte ljudi koji su kao dobro vino: čim stariji, postaju tim bolji. Dobro zdravlje i još puno vremena na ovom svijetu kojeg uljepšava svojom umjetnošću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare