To je to što me zanima!

Zoran Šprajc izašao iz bolnice: Bilo je dobro, ali ne ponovilo se

Nitko normalan ne voli bolnice ali ja nisam od tih, pa nekako baš volim obići svoju bolnicu u Dubravi. Osobito mi je drag odjel intenzivne njege na kardiologiji, napisao je Šprajc
Vidi originalni članak

Urednik i voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc (51) na društvenim mrežama objavio je da se više ne nalazi u u zagrebačkoj bolnici u Dubravi. 

- Civilka. Bye, bye #hospital, bilo je dobro al ne ponovilo se - napisao je Šprajc uz fotografiju koju je podijelio na svom InstaStoryju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U bolnici je završio zbog srčanog udara, a svoje pratitelje izvještavao je o zdravstvenom stanju. 

- Nitko normalan ne voli bolnice ali ja nisam od tih, pa nekako baš volim obići svoju bolnicu u Dubravi. Osobito mi je drag odjel intenzivne njege na kardiologiji. Uvijek me zanima što ima novoga, kako napreduju s tehnologijama, metodama, materijalima, volim popričati s osobljem i tako to. Zadnji put sam bio prije šest godina i valjda mi zafalili ti ljudi i stentovi, uglavnom nekidan mi neki vrag nije dao mira sve dok ponovo nisam otišao. I zanimljivo, došao sam na svoj najdraži odjel točno na isti dan, skoro i sat, kao i prije šest godina. Petak 23.studenog u večernjim satima, taman kad gužva malo mine pa možeš na miru s ljudima ljudikat - otkrio je voditelj. 

Premda, kaže da bi idući put radije navratio samo na kavu pored bolnice. Kako doznajemo ugradili su mu po drugi puta stent u KB Dubrava gdje je bio na operaciji i prije šest godina. Naime, 2013. voditelj je doživio blagi srčani udar nakon čega je rekao: 'Nikad, baš nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam ono kaže dosta, vjerujte mu da je uistinu dosta.'

Te godine Šprajc se bio požalio kako su srčani problemi produkt stresa i nagomilanog umora. U bolnici je ležao oko dva tjedna. Posljednjih nekoliko godina osjetio je, kako je rekao, bolove u grudima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • pasadena 28.11.2019.

    Već nam nedostaješ u montaži.

  • Slavonka60 28.11.2019.

    Ne ponovilo se Zorane..❤

  • black_cat 28.11.2019.

    kad čovjeka nešto drmne, tek postane svijestan svoje krhkosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare