To je to što me zanima!

Zoran Šprajc: Žena mi nije sretna zbog fotografija

Prije pet godina M. Bago i Z. Šprajc snimljeni su na razuzdanoj zabavi u Rovinju. Bago kaže da ne razumije savjest osobe koja je prodala fotografije
Vidi originalni članak

Televizijske zvijezde Zoran Šprajc i Mislav Bago su bili na bazenu rovinjskog hotela. Zabavljali su se uz alkohol. Bago je plesao na stolu, a Šprajc je kolegama pokazivao plesne korake. Fotografije snimljene prije pet godina su “procurile” u javnost.
- Neš’ ti raskalašene zabave. To je bio jedan običan novinarski dernek na kojem je bio i novinar koji je prodao fotografije - rekao nam je Zoran Šprajc, čija obitelj nije oduševljena situacijom.
- Naravno da mi supruga nije presretna zbog toga - kaže Šprajc.
- Nema ničeg sablaznog u tulumu. Ničega dekadentnog. Svi oni koji su ikad bili na ijednoj zabavi znaju da je na tulumima dobra zezancija, dobro se pije i jede - kazao je Mislav Bago

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lula74 20.09.2008.

    a nes ti plesa po stolovima,to je do zla da su se penjali goli po striptizetama! kad ja i moj dragi tulumarimo na javnim mjestima on uz casicu vise podje se skidat pa sta?

  • Virus 20.09.2008.

    to ti je teret slave,pa ti banči...

  • Pet - šest 19.09.2008.

    Napili se Bago i Zoran \"Lički Tuđman\" Šprajc. Jaka stvar.Stvarno je pokvaren taj koji je prodao ,nisu nikakve posebne fotografije ,a samo pokazuje da stalno moraš biti oprezan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare