To je to što me zanima!

Zoran Vakula: Kći me pita za vrijeme samo radi oblačenja

Ističe da nije najpoznatiji hrvatski meteorolog pored živuće legende Milana Sijerkovića. Drago mu je što može raditi posao koji voli i istodobno tako pomagati ljudima
Vidi originalni članak

Televizija je jak medij i mislim da koristi popularizaciji struke, rekao je poznati meteorolog. Zoran Vakula (47) kaže kako je i njegova kći Luna zainteresirana za prognozu.

- Pita me za vrijeme kako bi znala što odjenuti i obuti - istaknuo je Vakula u intervjuu za Tportal. U braku je s ekonomisticom Lavandom.

U kćeri prepoznaje i neke svoje osobine. 

- Uobičajene za njezinu osjetljivu životnu dob - tvrdoglavost, laganu 'prepametnost', pa i svojevrsnu drskost, ali srećom, i upornost, trud, multiaktivnost, svestranost - objasnio je. 

Istaknuo je kako nije najpoznatiji meteorolog u Hrvatskoj pokraj, kako kaže, živuće legende mr. sc. Sijerkovića, no svakako je jedan od poznatijih. Drago mu je što radi posao koji voli i pomaže ljudima. 

- Trudim se djelovati u cilju javnog dobra - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ZMIJA1 27.08.2019.

    Vakula Drakula

  • jack_daniels_1 13.01.2018.

    Kakve veze ima to da li se oblači s njegovom kćerkom?

  • igyy 17.12.2017.

    Sijerković već godinama uzima honorare mladim ljudima koji nemaju posao , a isto dobro bi isčitavali satelitske karte možda bolje od njega!!!!to je hrvatska stvarnost ne dati mladima da rade ,a istodobno ih optuzivati da su neradnici i čuditi se sto bježe vani!!!!A što se tiće posvuduše Vakule u najmanju ruku je ko lidija bačić - pardon ona makar pjeva!!!!I

Komentiraj...
Vidi sve komentare