To je to što me zanima!

Zorica lije suze jer nema kave: 'Ti nisi bila tu kad sam padala'

Već je svima poznato da je Zorica velika ljubiteljica kave, no zadnja nestašica ovog napitka potpuno ju je izbacila iz takta. Došlo je do toga da se rasplakala
Vidi originalni članak

Iako su stanari bili pomalo šokirani njezinim izjavama, Zorica tvrdi da je zbog nestašice kave bila na rubu kolapsa , piše RTL.

Dok su je stanari gledali u nevjerici, Zorica je tvrdila da se jednom prilikom kad nije bilo kave gotovo srušila. Rada je mislila da se šali, no Zorica joj je onda objasnila da je njoj kava lijek.

- Ne funkcioniram bez kave, jedva se krećem. Rado, ti nisi bila ovdje kad sam padala bez kave - govorila je Zorica u suzama.

Goranu je ta čudna izjava bila smiješna pa joj se poslije smijao na račun te izjave.

Njezina priča nije se nimalo svidjela ni Stefaninoj majci Katji koja ju prozvala derištem i oponašala njezine izjave. Đorđe i Goran rado su joj se pridružili u ismijavanju Zorice.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • magistra vitae 22.11.2015.

    Čudi me svekolika mržnja prema Zorici. Pa ona je najpametnija od svih tamo.....Upće ne vjerujem da je ona loša žena svome Simi.

  • DALIJA_2 21.11.2015.

    U njenim godinama ,ovakvo ponasanje,sramota! Jadan njezin suprug,vidi se da je njena rijec prva i zadnja!

  • ĐurđicaVađunec 21.11.2015.

    da mi je znat koga Zorica zabavlja ko glasa za njezin ostanak možda ljudi misle da glasaju da izađe a neznaju da je za ostanak luda sam več mi svašta pada na pamet

Komentiraj...
Vidi sve komentare