To je to što me zanima!

Zorica: Ovako lijepu ženu kao što sam ja, Đole može sanjati

Već je svima poznato da se Đorđe i Zorica ne podnose, a nakon što je većinu stvari i sama rekla njemu u lice, Zorica je sve objasnila i Velikom Bratu
Vidi originalni članak

Zorica pred Velikim Bratom u ispovjedaonici nije skrivala suze nakon što joj je Đorđe tijekom jedne od njihovih svađa rekao da je ružna i da smrdi, piše RTL. 

- Ne plačem ja zbog njega. Zbog njega ne bi štiklu u balegu ubacila. Samo mi je lakše kad suze izađu iz mene - rekla je. 

No kako se čini, njoj njegove uvrede ne mogu ništa pa mu ona puna inspiracije vraća istom mjerom. 

Svjesna svojih kilograma izjavila je 'bolje da ljulja nego da žulja', rekla je i kako ne smrdi ona, već Đorđe jer on 'non stop prdi' te je dodala da to sve govori o njemu. dodala je da mu njegove uvrede ništa ne znače jer ona zna da je lijepa žena iako nije uvijek dotjerana i našminkana. 

- Ženu kakva sam ja, fizičkog izgleda, i u mojim godinama, Đorđe može samo sanjati - zaključila je Zorica. 

Idi na 24sata

Komentari 140

  • krissari72 22.11.2015.

    a ja ni pod razno nemogu razumjeti ljude koji gledaju tj. prate ovo smece.. sorry

  • IvankaŠumak 20.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ellizabet 20.11.2015.

    Zorica je takva kakva je,vjerovatno je i taj njezin rječnik povezan sa njezinim zanimanjem ali bar svi znaju što i kako od nje mogu očekivati. Ipak iza tog svog neobičnog ponašanja ona svejedno priđe,skuha, obrati se svakom kada ju prođe kriza ALI ovaj dečko,Đole,toliko nekulturnog i nepristojnog muškarca već dugo nisam vidjela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare