To je to što me zanima!

'Zovite me Caitlyn': Bruce kao žena na naslovnici časopisa...

Snimanje editorijala u Caitlyninom domu u Malibuu odradila je slavna Annie Leibovitz. Nekad Bruce, a sad Caitlyn kaže kako je ponosna na svoje postignuće
Vidi originalni članak

Bivši olimpijac Bruce Jenner (65) promijenio je ime u Caitlyn i prvi put kao žena osvanuo je na naslovnici časopisa Vanity Fair za srpanj. Snimanje editorijala u Caitlyninom domu u Malibuu odradila je slavna fotografkinja Annie Leibovitz. U pauzama od snimanja Caitlyn je kazala kako je ponosna na svoje postignuće.

- Bruce je uvijek morao govoriti laž i živio je u toj laži. Svakodnevno je imao tajnu, od jutra do mraka. Caitlyn nema niti jedne tajne. Kad izađe naslovnica Vanity Faira, ja sam slobodna - kazala je Caitlyn koja je odmah otvorila i svoj profil na Twitteru.

- Tako sam sretna jer nakon tako duge borbe živim svoje pravo ja. Dobrodošli u Caitlynin svijet. Ne mogu dočekati da me upoznate - napisala je.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • Pepe_3 03.06.2015.

    Ne znam što bih rekla na ovo. Ok, ako je sretan/sretna, ko sam ja da sudim. Ali me zanima zašto to nije napravio prije 20-30 godina. Sad, sa sedam banki...nije postao žena, nego baba. Al dobro, čestitam!

  • Presumpcija 02.06.2015.

    Mene zanima kako ce njega ili nju, ne znam sto je.to, sada zvati djeca?!?!?!?! Moze li mi netko odgovoriti?!?!? molim.Vas.

  • Sara_ 02.06.2015.

    Što je njega puklo da to napravi iz sebe i to u 65 godini?

Komentiraj...
Vidi sve komentare