To je to što me zanima!

Zrinka Cvitešić: Hrvoje vjeruje u vile i vilenjake, fasciniraju ga

Glumica i njezin dečko kupili su za 2.000 kuna dvije fotografije i tako pomogli djeci bez roditelja. Zrinka pomaže jer je u ratu bila odvojena od roditelja šest mjeseci
Vidi originalni članak

Na izložbi Vile i vilenjaci - Artus' u karlovačkom dvorcu Dubovac glumica Zrinka Cvitešić (32) s dečkom Hrvojem Rupčićem kupila je dvije fotografije za 2000 kuna. 

- Fotografije djece iz Doma Vladimir Nazor su prekrasne. Njihova preobrazba u vile i vilenjake velika je stvar za njih jer su se dobro zabavljali i ugodno osjećali - kaže glumica koja se odmah odlučila za fotografiju djevojčica vile koja se ljulja na ljuljačkli od suncokreta. 

Zrinki je drago što će novcem pomoći nezbrinutoj djeci iz rodnog joj Karlovca. 

- Znam kolika im je pomoć potrebna da imaju sretno djetinjstvo. Meni su pomagali kad je počeo Domovinski rat pa ja sad želim pomoći. Šest mjeseci bila sam u Italiji bez roditelja - kaže Zrinka. 

Njezin dečko glazbenik Hrvoje Rupčić toliko se oduševio fotografijama djece da se nije mogao odmah odlučiti koju će kupiti. 

- Hrvoje je fasciniran vilama i vilenjacima. Zna sve o njima jer vjeruje da postoje. Mislim da ima nešto u tome, neki drugi svjetovi postoje - dodaje glumica. Uskoro će otići u London kako bi se odlučila koju će od četiri ponuđene uloge u europskim filmovima izabrati.

- Moj agent u Hollywoodu traži mi uloge, ali zasad mi je draže glumiti u kvalitetnim europskim filmovima - zaključila je Zrinka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Asterix 12.05.2011.

    DROGERI

  • JunFan 12.05.2011.

    Neki u vile i vilenjake, neki u bogove, duhove i djevice, neki u trnoružice, snjeguljice i crvenkapice, a na kraju sve je to isti drek...

  • tulipan-ka 12.05.2011.

    a joj što je zrinkica osjećajna,odvela hrvoja od njegove djece pa sad glumi

Komentiraj...
Vidi sve komentare