To je to što me zanima!

Zrinka Cvitešić: 'Ljubav prema maslinama mi je u genima...'

Odrasla sam na selu, baka i deda su imali polja kukuruza, pšenice, veliki vrt. A sada, eto, imam svoje polje na Braču. Masline su moja oaza, pohvalila se glumica koja trenutno živi na tri adrese u Zagrebu i Londonu
Vidi originalni članak

Ova godina itekako je bila uspješna za Zrinku Cvitešić, koja je nedavno proglašena za najbolju ulogu u predstavi 'Tko pjeva zlo ne misli'. Ovih dana pohvalila se fotografijama s filmskog festivala u češkom gradu Karlovy Vary, gdje je uživala u društvu mnogih holivudskih zvijezda, no danas ima posebno razloga za veselje jer slavi 39. rođendan.

- Što sve radiš kad imaš nećakinju tinejdžericu - napisala je Cvitešić ispod fotografije na kojoj pozira s Robertom Pattinsonom (32) na Češkom festivalu. Da nije bilo glumca Rade Šerbedžije (71), ovaj selfie Zrinka, kako kaže, nikada ne bi napravila.

- Kad sam imala nekih 18 godina, od tadašnjeg dečka sam dobila na poklon kazetu na kojoj je Rade Šerbedžija govorio i pjevao poeziju. Od tog trenutka čini mi se da za mene više nije postojao izbor što ću raditi u životu - otkrila je u intervju za Avaz. 

Na crvenom tepihu pojavila se u nježnom i elegantnom izdanju koji je bio u potpunoj suprotnosti od crne čipkane haljine, iz kreacije Matije Vuice (60), i tenisica koje je nosila par dana prije.

- Divim se dizajnerima i na neki me način i oni svojim radom inspiriraju da budem bolja i da razvijam svoju maštu i kreativnost. No niti mogu niti želim biti robom mode. Odijevam se onako kako se osjećam u trenutku ili danu. I zapravo me rastuži kad vidim na ulici male klonove neke ideje iz nekog časopisa. Djevojčice koje izgledaju gotovo isto i šeću gradom bez svog ja, bilo na sebi, bilo u sebi - ranije je izjavila glumica. 

DVA LICA ANE ŠAFRANEK Mirjana se s Fulirom ljubila 13 puta, Zrinka je za njim 'patila'

Na spomenutom filmskom festivalu glumica je bila jedna od članica žirija. Cvitešić niže uspjehe jedan za drugim, tako je prošle godine  u siječnju dobila ulogu žene sa čarobnim moćima, u filmu 'Izgubljeni u Londonu', glumca i redatelja Woodyja Harrelsona (56), a potom je krajem travnja predstavila maslinovo ulje i osvojila srebrenu medalju.

- Masline su moja oaza. Ljubav prema maslinama prenijela mi je mama, a ljubav prema zemlji mi je u genima. Odrasla sam na selu, baka i deda su imali polja kukuruza, pšenice, veliki vrt. A sada, eto, imam svoje polje na Braču. Otvorila sam i OPG - pohvalila se Zrinka.

Glumica koja se u svijetu proslavila glavnom ženskom ulogom u mjuziklu 'Once' trenutačno živi na tri adrese jer u Zagrebu i Londonu radi, a njezin dečko Niko Kranjčar (33) igra za Glasgow Rangers, pa često putuje i u Škotsku. 

U sretnoj su vezi od 2014., no rijetko ih se može vidjeti zajedno. Svoj privatni život odlučili su čuvati daleko od znatiželjnih pogleda, a čime li ju je iznenadio za njezin 39. rođendan, znaju samo njih dvoje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Baketin 25.07.2018.

    Lipa mala 😃

  • charles_bronson 20.07.2018.

    Sad će grad Karlovac oma opičit drvored maslina pored Korane, onda otisci ruku i nogu i evo mamca za turiste iz cijelog svijeta. Već vidim Karlovac oma iza Dubrovnika i Plitvica na turističkoj karti.

  • bluesbob 19.07.2018.

    A ja mislijo prangija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare