Obavijesti

Show

Komentari 5

Zrinka Cvitešić: 'Ljubav prema maslinama mi je u genima...'

Zrinka Cvitešić: 'Ljubav prema maslinama mi je u genima...'
6

Odrasla sam na selu, baka i deda su imali polja kukuruza, pšenice, veliki vrt. A sada, eto, imam svoje polje na Braču. Masline su moja oaza, pohvalila se glumica koja trenutno živi na tri adrese u Zagrebu i Londonu

VIDEO

Ova godina itekako je bila uspješna za Zrinku Cvitešić, koja je nedavno proglašena za najbolju ulogu u predstavi 'Tko pjeva zlo ne misli'. Ovih dana pohvalila se fotografijama s filmskog festivala u češkom gradu Karlovy Vary, gdje je uživala u društvu mnogih holivudskih zvijezda, no danas ima posebno razloga za veselje jer slavi 39. rođendan.

- Što sve radiš kad imaš nećakinju tinejdžericu - napisala je Cvitešić ispod fotografije na kojoj pozira s Robertom Pattinsonom (32) na Češkom festivalu. Da nije bilo glumca Rade Šerbedžije (71), ovaj selfie Zrinka, kako kaže, nikada ne bi napravila.

Nespes

- Kad sam imala nekih 18 godina, od tadašnjeg dečka sam dobila na poklon kazetu na kojoj je Rade Šerbedžija govorio i pjevao poeziju. Od tog trenutka čini mi se da za mene više nije postojao izbor što ću raditi u životu - otkrila je u intervju za Avaz. 

Na crvenom tepihu pojavila se u nježnom i elegantnom izdanju koji je bio u potpunoj suprotnosti od crne čipkane haljine, iz kreacije Matije Vuice (60), i tenisica koje je nosila par dana prije.

 

The Queen is on the left!🖤❤️ #matijavuica #fashionshow #60thbirthday #60dresses

A post shared by Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile) on

- Divim se dizajnerima i na neki me način i oni svojim radom inspiriraju da budem bolja i da razvijam svoju maštu i kreativnost. No niti mogu niti želim biti robom mode. Odijevam se onako kako se osjećam u trenutku ili danu. I zapravo me rastuži kad vidim na ulici male klonove neke ideje iz nekog časopisa. Djevojčice koje izgledaju gotovo isto i šeću gradom bez svog ja, bilo na sebi, bilo u sebi - ranije je izjavila glumica. 

Mirjana se s Fulirom ljubila 13 puta, Zrinka je za njim 'patila'
Mirjana se s Fulirom ljubila 13 puta, Zrinka je za njim 'patila'

Na spomenutom filmskom festivalu glumica je bila jedna od članica žirija. Cvitešić niže uspjehe jedan za drugim, tako je prošle godine  u siječnju dobila ulogu žene sa čarobnim moćima, u filmu 'Izgubljeni u Londonu', glumca i redatelja Woodyja Harrelsona (56), a potom je krajem travnja predstavila maslinovo ulje i osvojila srebrenu medalju.

 

Connected to nature and life again... #workinginafieldilove #makingoliveoil

A post shared by Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile) on

- Masline su moja oaza. Ljubav prema maslinama prenijela mi je mama, a ljubav prema zemlji mi je u genima. Odrasla sam na selu, baka i deda su imali polja kukuruza, pšenice, veliki vrt. A sada, eto, imam svoje polje na Braču. Otvorila sam i OPG - pohvalila se Zrinka.

Glumica koja se u svijetu proslavila glavnom ženskom ulogom u mjuziklu 'Once' trenutačno živi na tri adrese jer u Zagrebu i Londonu radi, a njezin dečko Niko Kranjčar (33) igra za Glasgow Rangers, pa često putuje i u Škotsku. 

Zeljko Lukunic/PIXSELL

U sretnoj su vezi od 2014., no rijetko ih se može vidjeti zajedno. Svoj privatni život odlučili su čuvati daleko od znatiželjnih pogleda, a čime li ju je iznenadio za njezin 39. rođendan, znaju samo njih dvoje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
VIDEO Publika vikala i zviždala tijekom probe Izraela:  Šuška se i da večeras neće nastupiti uživo
PREDSTAVLJA IH EDEN GOLAN

VIDEO Publika vikala i zviždala tijekom probe Izraela: Šuška se i da večeras neće nastupiti uživo

Publika je tijekom generalne probe uzvikivala 'free Palestine', a jedan je gledatelj podignuo palestinsku zastavu.