To je to što me zanima!

Zrinka Cvitešić: Na jesen idem u Ameriku i to na duže vrijeme

Glumica je za InMagazin otkrila kako je zadovoljna uspjehom koji je dosad u karijeri postigla na europskom tržištu, a američko tržište tek je čeka da ga osvoji
Vidi originalni članak

Volim biti pratnja pa mi je to uvijek najbolji odabir za ljeto, rekla je za InMagazin glumica koja ljeto provodi prateći dečka Hrvoja Rupčića na gažama. 

Nakon ljeta Hrvoje će možda preuzeti ulogu pratitelja i pratiti dragu preko Atlantika. Zrinka Cvitešić, naime, najesen planira otići Ameriku. 

- Najesen bih trebala ići u Ameriku na jedno duže vrijeme, ali neću ništa unaprijed najavljivati i otkivati - rekla je Zrinka te dodala da je na europskom tržištu zadovoljna uspjehom u glumačkoj karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ZMIJA1 25.07.2012.

    I Mira Furlan je bila odlična glumica, pa je otišla u Ameriku i glumila nekakvu maskiranu vanzemaljku i nitko nije znao da je to ona - đabe joj karijera

  • Trojac 25.07.2012.

    Kao glumica je ok, ali kao osoba nula... Došla, razorila jedan brak, ode u Ameriku...

  • graziella 25.07.2012.

    Preljubnik je Hrvoje,jer je bio tada u braku,a ne ona.Upitno je to sto se upustila u vezu sa ozenjemim muskarcem,a to je opet njeno shvacanje morala.Kao glumica- jedna od najboljih iz mladje generacije(tu se lazem sa operom).

Komentiraj...
Vidi sve komentare