To je to što me zanima!

Zrinka Cvitešić s Hrvojem Rupčićem projahala Pulom

Donedavni preljubnici pojavili su se na konjima u središtu Pule izazivajući poglede znatiželjnika. Glumica i glazbenik više ne skrivaju svoju ljubav
Vidi originalni članak

Zrinka Cvitešić (29) i Hrvoje Rupčić (38) bili su nedavno na romantičnom izletu u Istri. Posjetili su ranč "Barba Tone" nedaleko od Pule, gdje su dobili konje. Dobro raspoloženi i vedri, iznenadili su prolaznike pojavivši se u središtu Pule na jašući konje.
- Riječ je o planiranom izletu na ranč, a kako smo dospjeli do centra grada, neka ostane naša mala tajna - izjavio je nasmiješeni Hrvoje za Jutarnji list. Glazbenik je s glumicom još neko vrijeme jahao gradom, a nekoliko puta zastali su u kafićima odmoriti se i maknuti se od sunca. Nakon što su se krajem prošlog mjeseca prvi put javno poljubili, Hrvoje i Zrinka pokazuju da ih ne zanima što će netko o njima misliti. Hrvoje je u nedavnom pismu javnosti otkrio da mu je Zrinka "srodna duša koju čovjek nađe jednom u životu" te da su mu samo sinovi iz braka s Tinom Rupčić (37) vredniji od glumice.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • petra_pan 13.05.2009.

    Ovo su dvoje zaista više naporni! :/// Boqte koga briga za vašu tajnu kako ste stigli na konjima u Pulu, jako bitno za čovječanstvo. Phehe.. :) A o ostavljanju žene i dice radi druge žene da ne pričan.. Koji si se tujac ženio? Zanimljivo, uvik kad tip nađe ljubavnicu žena je masu simpatičnija od nje.

  • PapaŠtrumpf 13.05.2009.

    Zrinka & Hrvoje - 1586.epizoda. Nastavit će se....

  • trrtrrt 13.05.2009.

    Nisam dobro razumio,sta je Hrvoje zajaho Zrinku u Puli? Vau kako dobro,dali se je sve vidjelo,ima li tko video klip?

Komentiraj...
Vidi sve komentare