To je to što me zanima!

Zrinka Cvitešić želi imati karijeru kao E. Thompson

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
PERSPEKTIVNA HRVATICA: Agenti oskarovke Emme Thompson Zrinki su ponudili ugovor. Oni je planiraju zastupati samo na poslovima u Europi
Vidi originalni članak

Proteklog sam tjedna bila u Londonu i mogu reći da sam sve bliže potpisivanju ugovora s tom britanskom agencijom. Zapazili su me i zvali na razgovor još u Berlinu, rekla je Zrinka Cvitešić (30). Hrvatska glumica dogovara suradnju s agencijom Hamilton Hodell Ltd., kojoj pripada i oskarovka Emma Thompson (50), piše Slobodna Dalmacija.
- Kako se zasad čini, britanski agenti pokrivali bi Europu, a za američko tržište našla bih neku američku agenciju - dodaje Cvitešić. Glumica je trenutačno u Dubrovniku, gdje s ostatkom filmske ekipe predstavlja film “Na putu” bosanskohercegovačke redateljice Jasmile Žbanić (35), koja joj je na konferenciji za novinare zaželjela uspjeh u karijeri. Zbog uloge u tom filmu Zrinka je na Berlinaleu dobila nagradu Shooting stars, koju dodjeljuju perspektivnim glumcima. Zrinka je u Durovnik stigla bez dečka, glazbenika Hrvoja Rupčića (40), koji ju je dosad pratio na svim važnijim događanjima. On je zbog Zrinke ostavio suprugu Tinu i dvoje djece.

OSKAROVKA EMMA ZAVRŠILA JE CAMBRIDGE
Emma je glumica i scenaristica. Osvojila je dva Oscara. Jedan za scenarij “Razuma i osjećaja”, a drugi za glumu u “Howards Endu”. Tijekom studija na Cambridgeu bila je u vezi s Hughom Lauriem (50), poznatijim kao Dr. House.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • luna2 10.04.2010.

    pa gle ona je u stanju sve učiniti bez imalo grižnje savjesti ,biti gola ,seksati se ,loviti tuđeg muža -mislim granica nema ,čak bi mogla i uspjeti..

  • Brane_1 10.04.2010.

    Cvitešićki bi bilo bolje da shvati da je granica njenih glumačkih dosega skidanje po filmovima žnj kategorije...

  • teaa 10.04.2010.

    zrinka je odlična glumica sviđalo se to vama ili ne.. a zna se kako je teško uspjeti kao glumac vani zbog jezične barijere, jako je teško svladati izvorni govor, pa glumci uvijek dobivaju uloge stanaca-Šerbedžija, Višnjić itd. I nije ona nikom niš razorila, Hrvoje je sam okončao svoj brak. Da mu je bilo dobro ne bi otišo, iako.. on mi je ljigav i nepouzadan tip. Mogla je i boljeg nać.

Komentiraj...
Vidi sve komentare