To je to što me zanima!

Zrinka i Hrvoje svatko na svojoj strani u Cinestaru

Iako svi bruje o vezi glumice i glazbenika, koji je prije dva mjeseca napustio suprugu, oni nisu pokazivali da se vole. U kino su došli odvojeno
Vidi originalni članak

Frontmen Cubisma Hrvoje Rupčić (38) prije nekoilko dana potvrdio je kako on i supruga Tina (37) više ne žive zajedno. O razvodu još nije želio govoriti. Razlog raspada njegova 11-godišnjeg braka je ljubav prema glumici Zrinki Cvitešić (28), kažu njegovi prijatelji. Glumica i glazbenik nisu željeli komentirati nagađanja. Prošlo ljeto intenzivno su se družili u Zagvozdu i na Hvaru. Ove nedjelje, prvi put nakon izbijanja afere, bili su na istome mjestu, ali odvojeno. Na premijeru nastavka velikog animiranog hita “Madagaskar” Zrinka je došla u pratnji prijateljica i njihovih najmlađih. Hrvoje je došao 15-tak minuta nakon nje u društvu sinova Noe (11) i Jakova (4). Oboje su bili dobro rasploženi iako je svatko stajao na svojoj strani predvorja kina. Glazbenik je pričao sa svojom djecom, a Zrinka se smijala s prijateljicama koje je pozvala na premijeru. Drugi put posudila je glas nilskom konju Gloriji.
- Je li drugi nastavak bolji od prvog? Pa meni je jer Glorija ima dečka - uz smijeh je prokomentirala glumački angažman Zrinka. Hrvoje nije želio razgovarati s novinarima. Ljubazno se ispričao i rekao da ipak ne bi davao nikave izjave.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • drug Tito_1 30.11.2008.

    Koga ovaj članak interesira?

  • zuz 30.11.2008.

    A tko je to Ivana Todorić?

  • teas96 30.11.2008.

    Sta uopce pisete o tim glupostima !

Komentiraj...
Vidi sve komentare