To je to što me zanima!

Zrinka pjevala i bježala od svog 'ljubavnika' Rupčića

Božićne pjesme pjevali su Danko Ljuština, Vedran Mlikota, Mila Elegović, Filip Šovagović, Anja Šovagović, Igor Mešin, obitelj Hegedušić i drugi
Vidi originalni članak

Trema i problemi s tekstom nestali su čim su stali na pozornicu, složili su se glumci. U zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski zapjevali su na koncertu “Božić s glumcima”. Goran Navojec s Go-Go Drama Swing Orchestrom zabavljao je prepunu dvoranu. Božićne pjesme pjevali su Danko Ljuština, Vedran Mlikota, Mila Elegović, Filip Šovagović, Anja Šovagović, Igor Mešin, Zrinka Cvitešić, obitelj Hegedušić, Barbara Rocco, Mirko Fodor i drugi. Navojec, koji je Orchestar osnovao u ljeto 2007., od početka je hvalio vokalne sposobnosti glumca Filipa Šovagovića.
Zrinka je  izbjegavala Hrvoja Rupčića, koji je svirao na kongosima. On je prije dva mjeseca, navodno zbog nje, ostavio suprugu Tinu nakon 11 godina braka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • black25 23.12.2008.

    Da im je čista savijest ne bi bježali ni jedno ni drugo. Ovako... Nije tu Tina gubitnica. Gubitak je živjeti i trošiti svoj život na onoga tko te ne voli, ne cijeni i ne zaslužuje.A kada ostaneš bez takvog, onda nemaš što izgubiti jer očito ništa nisi ni imao.

  • nea-zg 23.12.2008.

    fufa

  • sisi 23.12.2008.

    otimačica

Komentiraj...
Vidi sve komentare