To je to što me zanima!

Zrinko Tutić: Oliver ima moju podršku i imat će je zauvijek

Nedavno sam ga vidio. Izgledao je odlično, nije bilo nikakve naznake da ima bilo kakvu dijagnozu, rekao je Tutić. Vijestima su bili zatečeni Goran Karan i Dupini
Vidi originalni članak

Vijest o tome da je Oliveru Dragojeviću (69) na splitskom KBC-u nedavno dijagnosticiran karcinom pluća odjeknula je medijima. Osim njegovih mnogobrojnih obožavatelja, u šoku je i glazbena scena.

- Nedavno sam ga vidio. Izgledao je odlično, nije bilo nikakve naznake da ima bilo kakvu dijagnozu - rekao je Tutić.

Dodao je da ne može vjerovati u ono što čuje.

- Kako god bilo, Oliver ima moju podršku i imat će je zauvijek - kaže glazbenik.

- Zabrinut sam kao i svi, ali vjerujem u starog morskog vuka - komentirao nam je Oliverovu bolest Željko Bebek.

Goran Karan bio je zatečen, a slično je reagirao i Oliverov prateći bend, Dupini. S njima je prošlog mjeseca snimio pjesmu i videospot.

- Nije nam se ništa požalio - rekao je klavijaturist grupe, Aljoša Draganić Vrančić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ćeprolje 24.08.2017.

    Ne daj se legendo

  • škver 24.08.2017.

    I što će mu tvoja podrška? Oče mu to biti lijek?

  • el magnifico 24.08.2017.

    Želim ovoj istinskoj legendi uspješan oporavak! Međutim, ne razumijem, kako je uopće ova informacija uspjela isplivati u javnost? Ispada da je bio jučer ili danas u KBC-u. Da su nalazi došli, i da je odmah netko izašao u javnost sa njima.Ne znam...čudno i nepotrebno, po meni. Želim mu da se u miru i krugu obitelji i prijatelja, i normalno liječnika, oporavlja i ne zamara kojekakvim pogledima prolaznika ili novinara kad se nađe u Splitu ili negdje drugo. Pa evo, već sada se objavljuju članci kao da je gotovo. Izgledao mi je uvijek kao jednostavan i povučen tip, tajanstven pomalo. Neka mu se to sada i pruži. Ovo je stvar njega i njegove obitelji. Samo hrabro i pozitivno u ovu borbu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare