To je to što me zanima!

Žrtva ljepote: Indijska glumica preminula je nakon liposukcije

Aarthi Agarwal se kozmetičkom postupku liposukcije podvrgnula prije šest tjedana nakon čega je imala problema s disanjem. Umrla je u 32. godini od srčanog udara
Vidi originalni članak

Poznata indijska glumica i zvijezda Bollywooda Aarthi Agarwal preminula je u 32. godini zbog komplikacija koje su nastale nakon što se podvrgnula liposukciji, prenose indijski mediji.

Aarthi se kozmetičkom postupku isisavanja masnih naslaga podvrgnula prije šest tjedana nakon čega je imala problema s disanjem, a preminula je od srčanog udara. 

Glumica je prvi film 'Paagalpan' snimila sa 16 godina, a njezin posljednji film 'Ranam 2' premijerno je prikazan dan prije nego je umrla. 

- Aarthi se borila s pretilošću i problemima s plućima. Podvrgnula se tretmanu i nakon određenih komplikacija doživjela je srčani udar i preminula - kazao je njezin menadžer. 

Glumica se s Tasvalom Kumarom vjenčala  2007., a rastali su se dvije godine poslije. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ludakvanca 08.06.2015.

    kad ce ljudi konacno shvatiti da samo prehrana i vjezba ti moze pomoci

  • 357 08.06.2015.

    mogla je vjezbati..

  • Cukrena 08.06.2015.

    Svi ti kozmetički tretmani su atak na tijelo koje se nemože samo nosit s tim...Ako se masnoće nemogu eliminirati prirodnim putem bolje je ne dirat ništa, jer nikad neznaš kako se to može završiti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare