To je to što me zanima!

Zubera smijenili nakon vjenčanja u Dubrovniku

Kad se vratio iz Dubrovnika, gdje se prije dva tjedna vjenčao, Robert Zuber je doznao da više nije urednik i voditelj "Hrvatske uživo"
Vidi originalni članak

Ne bojim se da ću biti bez posla. HTV je moja kuća i ne razmišljam o prelasku na drugu televiziju. Svoje eventualne probleme ću rješavati unutar kuće, rekao je Robert Zuber, kojeg je po povratku s nedavnog vjenčanja u Dubrovniku dočekala vijest da više nije urednik i voditelj “Hrvatske uživo”.
Ponuđeno mu je da opet radi popularni prilog “Misija”, što je on navodno odbio i žestoko se verbalno sukobio sa svojim bivšim šefom Velimirom Đuretićem. Robert Zuber je pripadao redakciji Mozaičnog programa, koja je nedavno ukinuta. Novinari te redakcije, pa tako i Zuber, prebačeni su u Informativni program gdje je glavna urednica Hloverka Novak Srzić.
- Za Zuberovu budućnost se zaista ne treba bojati. On je naša zvijezda i sigurno će biti na ekranu. Još nije definitivno ni da neće voditi 'Hrvatsku uživo’, a ako ne to, radit će 'Misiju’, dobiti novu emisiju ili ići na neki drugi važan programski zadatak - kaže Hlo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • muskarac 20.10.2007.

    ništs čudno

  • diki 20.10.2007.

    Zato i ti sada sere.... Kakve to ima veze sa vjenčanjem. Hlo drma HTV i to je to . Znam ja da si ti upotrijebio personifikaciju, ali brate se...š

  • lidl 20.10.2007.

    Poanta: nemoj se nikada vjenčati, poslije samo sranja...:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare