To je to što me zanima!

Zuhra i Romina prekinuli, on kaže da su se nakratko udaljili

Iako prijatelji para tvrde da Zlatan i Romina nisu zajedno već desetak dana, on misli da ništa nije konačno. Za Extru je rekao kako su se njih dvoje tek nakratko udaljili
Vidi originalni članak

Nakon tri mjeseca veze prekinuli su Zlatan Zuhrić Zuhra (48) i Romina Božac (28), piše časopis Extra. Prijatelji para potvrdili su da Zlatan i studentica prava nisu zajedno već desetak dana, a televizijski voditelj tvrdi kako ipak nije sve konačno. Za časopis je rekao kako su se tek nakratko udaljili.

Vezu su započeli ubrzo nakon što je on otišao od nevjenčane supruge, vizažistice Asje Novaković (37), s kojom ima 8-godišnjeg sina Vjeku.

Izvorni tekst pročitajte u časopisu Extra

Idi na 24sata

Komentari 9

  • bluesky 20.06.2011.

    jednom ćete i vi biti stare kobile i konjine al ne vjerujem da ćete za sebe tako govoriti... :-)) a ja nemam još 4 banke al mislim da su muškarci u četrdesetima i žene u tridesetima idealna kombinacija po svemu... al to je moje mišljenje.... kad ljudi kliknu, nađu se u svemu na istoj valnoj frekvenciji...godine nemaju ama baš ništa s tim...ili funkcionirate ili ne... a ovo provlačenje po novinama meni to više sliči na nekakav PR za ljude u priči...živili...i bogda svi ostarili i imali s kim ostariti...:-))

  • tulipan-ka 20.06.2011.

    on stara konjina,a ove ne znam šta vide na njemu

  • kozaribok 20.06.2011.

    Zuhra sad Bauhaus po novu trebu "da bi bilo dobro"

Komentiraj...
Vidi sve komentare