To je to što me zanima!

Zuhra je slušao iskusne dečke: Klinci danas ne znaju zavoditi

NES(P)RETNI DEČKI Zlatan Zuhrić Zuhra zbog loših i neoriginalnih uleta često je dobio šamar od djevojaka. Nedostaju mu dani kad se zavodilo uz vatru i gitaru
Vidi originalni članak

Nismo imali internet pa smo o tehnikama zavođenja učili od starijih dečkiju. Oni su nam, naravno, muljali i lagali, a mi mlađi uvijek bismo nadrapali, smije se Zlatan Zuhrić (50).

 - Glumim mamina sina, glupana, supruga hipohondara i sve druge faze kroz koje muškarac prolazi u vezi ili braku - kaže Zuhra o ulozi u predstavi “(M)adam & (Š)eva pred vratima pakla”. 

U komediji Lane Bitenc i Marija Kovača, koja će premijeru imati u travnju, bit će i autobiografskih elemenata.

- Slušao sam iskusne dečke koji bi mi rekli da curu samo povučem za kosu i uvalim joj pusu, pa bih dobio šamar - prisjetio se Zlatan. 

Dodao je kako mu nedostaju dani kad se zavodilo uz logorsku vatru i gitaru za koje mladi danas, kaže, više nemaju vremena. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • WOMANIZER 28.03.2013.

    dečki, womanizer je ovdje, pitajte što trebate! :P

  • kozaribok2 28.03.2013.

    Da ti nije bilo Pervana ti bi bio humorista ko i Dusko Curlic eto

  • japanokinez 28.03.2013.

    Mene bi bilo sram da sam tako građen kao ovaj Zugra i još da govorim kako sam ili kako zavodim??' Zavoditi je za njega prije "zavaditi se s nekim", baš sam ga lani imao prilike vidjeti onako s čašom žestice naslonjenog na potporni stub kako zavodi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare