To je to što me zanima!

Žuži Jelinek do suda je pratio vozač u Cadillacu

Žuži Jelinek (88) nije se odazivala na sudske pozive. Policajci su je vozili iz Opatije u Klanjec, a njezin ih je vozač pratio u njenom Cadillacu
Vidi originalni članak

Prije pet godina zbog klevete me tužio odvjetnik Branislav Janjanin. Mi se sudimo već desetak godina. Na sva je ročišta uvijek išao moj odvjetnik. Prije nekoliko dana u šest sati na vrata vile u Opatiji pozvonili su mi policajci. Nisu mi dali ni da doručkujem ni da se našminkam, u dahu je ispričala kolumnistica i stilistica Žuži Jelinek (88). Policajci su je iz Opatije, gdje ima vilu, odvezli na Kazneni sud u Klanjcu.
- Vozili su me četiri sata. Policajci su bili jako slatki. Čitavo vrijeme smo se smijali i dobro zabavljali. Pratio nas je moj vozač u Cadillacu kako bi se mogla vratiti u Opatiju. Zahvalna sam policiji. Da me nisu odvezli na sud, nikad se ne bih pomirila s Janjaninom. Rukovali smo se i on je naposljetku odustao od tužbe - kazala je Žuži. Dodala je kako je sigurna da je javno napala Janjanina jer ima, kaže, dugačak jezik, ali se više ne sjeća zašto. Poznata stilistica već je godinama na sudu zbog navodna krivotvorenja potpisa na oporuci njezine pokojne prijateljice Nade Brilli. Tom je oporukom N. Brilli svoj dvosobni stan na zagrebačkome Medveščaku ostavila Žuži. Janjanin je godinama bio Nadin odvjetnik.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare