To je to što me zanima!

"Zvezdica" Seka Aleksić kopira tetovažu Rihanne

Ona ima tetovirane zvjezdice od vrata do lopatica. Seka ima tetoviran tribal, ime svoje majke, slovo S i natpis “Moje znanje je moja moć”
Vidi originalni članak

Seka Aleksić (28) tetovirala je zvjezdice koje joj sežu od ramena do lakta. Folk-pjevačica ideju za novu tetovažu, čini se, “posudila” je od pretučene Rihanne (21). Ona ima tetovirane zvjezdice od vrata do lopatica. Seka ima tetoviran tribal, ime svoje majke, slovo S i natpis “Moje znanje je moja moć”.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jedina1301 18.03.2009.

    -sprinterica- Da je doticna sva lasticna nebi bila tako popunjena..jesi vidjela ikad neku plasticnu a tako hmm..popunjenu???A vidim da si dobro obavjestena i da dobro poznajes te pevaljke cim pricas da je plasticna... Mali sa tobom se slazem..ne samo u HR nego svuda po svijetu...Eto ja jos nikad nisam bila na nejzinom koncertu,ali idem sad u subotu.U Becu,Lugner city..Inace ne gostuje svako u Lugner cyty...samo VELIKE zvijezde..Eto da znate pojedinci!!!

  • hold 18.03.2009.

    na sto lici, a bila je bas lijepa

  • Fichomir 18.03.2009.

    Tko napiše da je seka kraljica tom nešto nije u redu s mozgom, ili mu jednostavno glava služi da mu kiša ne pada u grlo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare