To je to što me zanima!

Zvijezda 90-ih progovorila je o borbi njene kolegice Shannen s karcinomom: 'Prava je ratnica'

Sarah Michelle Gellar otkrila je kako je Shannen Doherty imala uspona i padova u borbi sa zloćudnom bolesti, ali nije se predala
Vidi originalni članak

Glumica Sarah Michelle Gellar (46) otkrila je ohrabrujuće novosti o svojoj prijateljici, kolegici Shannen Doherty (52) i njenoj borbi s rakom.

vodi bitku s karcinomom Shannen Doherty rasplakala se nakon ovacija na panelu: Znate koliko volim plakati, hvala vam

- Ona je nevjerojatna - rekla je zvijezda serije 'Buffy, ubojica vampira' i dodala kako je 'uistinu ratnica jer živi svaki dan i bori se'.

Gellar je dodala kako je Shannen imala uspona i padova i dana koji su bili teži od drugih, ali se nije predala, kako navodi Page Six.

Doherty, kojoj je prvi put dijagnosticiran rak dojke 2015. godine, u lipnju je otkrila da se bolest proširila na njezin mozak. Tada je glumica, poznata po seriji 'Beverly Hills, 90210', podijelila video na kojem leži u bolničkom krevetu prije operacije.

SHANNEN DOHERTY Glumica iz Beverly Hillsa vodi bitku s karcinomom: Viđena je u javnosti nakon dugo vremena

- Imala sam tumor u glavi koji su htjeli ukloniti i napraviti biopsiju. Pokušavam biti hrabra, ali sam skamenjena. Strah me preplavio - napisala je u opisu tada.

- Uplašena od svih mogućih loših ishoda, zabrinuta zbog napuštanja mame i kako će to utjecati na nju. Bojim se da nakon operacije više neću biti ja - rekla je Doherty ranije.

Nedavno je Doherty govorila o svojoj borbi s rakom tijekom pojavljivanja na '90s Conu' u rujnu, rekavši okupljenima da 'stalno plače'.

- Vodim bitku za svoj život, svaki dan - dodala je.

SHANNEN DOHERTY Tužni prizori uplašene zvijezde 'Beverly Hillsa' pred operaciju: 'Ovako može izgledati rak...'

Unatoč tome što su je ubrzo preplavile emocije, glumica je uključila malo humora u svoj govor, našalivši se na račun svog nedavnog razvoda od trećeg supruga, Kurta Iswarienka. Bivši par objavio je da se rastaje u travnju nakon 11 godina braka.

- Moja druga profesija su zaruke, brakovi i razvodi, i to mi jako dobro ide - našalila se tada.

U međuvremenu, Gellar je stalno uz Doherty. Još 2016. godine je podijelila zajednički selfie s glumicom i nazvala ju svojom 'muzom'.

- Uvijek sam govorila da je ona jedna od najodanijih prijateljica koje sam ikada poznavala, a sada, dok se suočava s najtežim putovanjem u svom životu, dijeli ga u nadi da će pomoći drugim ljudima koji prolaze kroz istu borbu - napisala je na Instagramu jednom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare