To je to što me zanima!

Glumac 'Baywatcha' mlatio je suprugu: Ona sada živi na ulici

Loni Willison je nekoć bila top model, a Jeremy Jackson zvijezda hit serije. Bivši supružnici su se rastali 2014. nakon samo dvije godine braka. Slomio joj je dva rebra, izgrebao je i ozlijedio joj vrat...
Vidi originalni članak

Fotografi su nedavno uhvatili bivšu manekenku Loni Willison (35) u nezavidnom položaju. Premda je nekoć bila top model, danas kopa po smeću i spava po ulicama. Dok njen bivši suprug Jeremy Jackson (37), zvijezda hit serije 'Baywatch' (Spasilačka služba), pozira za obožavateljice, Loni jedva preživljava na ulici.

Jackson je u 'Spasilačkoj službi' glumio Hobieja Buchannona, odnosno sina glavnog junaka Mitcha (David Hasselhoff).

On danas živi lagodan život, trenira, pozira na Instagramu, a bivša supruga Loni neistuširana gura kolica iz prodavaonice niz ulicu što je sve što trenutno posjeduje. 

Loni je nekoć bila poznata po svojoj dobroj liniji, body buildingu i dugoj plavoj kosoj. Danas je potpuno neprepoznatljiva.

Bivši supružnici vjenčali su se u prosincu 2012. nakon višegodišnje veze, a dvije godine nakon toga su se rastali. Imali su jako buran brak, a najveći incident se dogodio 2014. kada je Loni prijavila supruga da ju je fizički napdao. Jackson je supruzi slomio dva rebra, izgrebao je i ozlijedio joj vrat. Loni ga je prijavila policiji uz optužbu da ju je htio ubiti. Na kraju je povukla prijavu, ali je podnijela papire za rastavu.

Navodno se u to vrijeme Jeremy borio s ovisnošću o alkoholu. Godinu dana nakon burne svađe i premlaćivanja supruge, napao je još jednu ženu ispred njene kuće u Los Angelesu. Potom je pobjegao je s mjesta zločina, a policija ga je uhvatila u hotelu. Ispostavilo se da je žrtvu napao nožem.

Zbog toga je 2017. osuđen na nešto manje od godinu dana zatvora i 5 godina uvjetne kazne. Danas se posvetio zdravom životu i vježbanju, a svoje vježbe rado objavljuje na društvenim mrežama. S druge strane, Loni je dosegnula samo dno i jedva preživljava na ulici.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Ante-zg_1 05.10.2018.

    Nek si zaradi pa nece bit!

  • 05.10.2018.

    a bio je zvijezda baywatcha hobie tko bi rekao na njemu da je takav,,,

  • fandango 05.10.2018.

    Lik očigledno ima problema sa samokontrolom, osim sa drogama. Ali on nije odgovoran za njezin način života nakon razvoda braka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare