To je to što me zanima!

Zvijezda 'Baywatcha' pozirala je bez odjeće, obojila je tijelo

Donna D'ErricoB obojila je svoje cijelo tijelo u crvenu boju. Žarkom bojom nastoji se prikazati problem žrtava trgovine ljudima širom svijeta i obrazovanju ranjivih. Glumica na taj način sudjeluje u projektu
Vidi originalni članak

Glumica Donna D'Errico (51) obojila je svoje cijelo tijelo u crvenu boju, kako bi pomogla dobrotvornoj tvrtki Painted Princess Projekt, piše Daily Mail. Njezine su se fotografije iz serije Baywatch, gdje je odjevena u odjeću jarke boje, prethodno prikazivale na internetu kako bi se pomoglo pomoglo spašavanju žrtava trgovine ljudima širom svijeta, obrazovanju ranjivih i povratku preživjelih neovisnom životu. Žarkom bojom nastoji se ukazati na rješavanje tih problema.

Sav prihod od toga ide kampanji A21 koja se bavi tim temama, a glumica je fotografijom na svom profilu na Instagramu samo na to podsjetila. Između ostalog, na Instagram stranici kampanje prikazuju se fotografije i drugih žena koje su isto tako pobojale tijelo u raznim bojama. 

Njezini su pratitelji na Instagramu pohvalili njezin izgled i njezin doprinos projektu.

'Donirat ću. Izgledaš dobro ovako u boji', 'Nevjerojatno, pomažeš dobrotvornim udrugama. Samo nastavi tako', 'Izgledaš odlično u crvenom', 'Predivna si kao uvijek' - neki su od komentara ispod fotografije.

PAMELINA NASLJEDNICA Zvijezda Baywatcha se nakon joge na plaži skinula u toples

Donna je jedna od rijetkih kojoj uspijeva izgledati identično i 30 godina nakon što smo je gledali kako trčkara plažom u crvenom kupaćem kostimu u seriji 'Spasilačka služba'.

Njezinom dobrom izgledu su možda pripomogli dobri geni, ali svakako i plastične operacije te zahvati kojima održava postojanim svoj mladenački izgled. To ne sakriva od javnosti pa je 2017. snimila i dokumentarni film u kojem je otkrila kako se podvrgnula liftingu ruku, liposukciji i sređivanju trbuha, i to kako bi izgledala upravo onako kao u popularnoj seriji.

- Željela sam dogovoriti termin s doktorom Obengom jer sam imala viška kože na rukama nakon što sam smršavjela. Također sam imala viška kože na trbuhu nakon dva porođaja - izjavila je u svom filmu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 22.02.2020.

    Plastika malo teže stari, treba joj puno godina da se razgradi...

  • serpentine 21.02.2020.

    Ima skoro godina kao Pamela ali izgleda punooo bolje

  • abas 21.02.2020.

    A tako izgledaju ljudi iznad 50 dakle... 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare