To je to što me zanima!

Zvijezda 'Bitke za skladište' je napao bivšu suprugu u kafiću: 'Sve ću dokazati na sudu...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zajedno su bili dvadeset godina, obogatili su se tako što su kupovali tuđe smeće. Nedavnim prekidom iznenadili su obožavatelje, a svoju zaradu podijelili. Kako sada stvari stoje, morat će milijune trošiti na odvjetnike
Vidi originalni članak

Jarrod Schulz (43) kojeg možemo gledati u u dokumentarnom reality showu 'Bitka za skladište' optužen je za fizičko nasilje nad bivšom partnericom Brandi Passante (41), kako prenosi TMZ.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jarrod se trenutno priprema za suđenje, reality zvijezda tvrdi kako ni u jednom trenutku nije bio grub prema svojoj bivšoj, te želi da se cijeli slučaj odbaci.

JESTE LI OVO ZNALI? Sudionici reality showa otkrili: 'Sve je namješteno, produkcija određuje što radimo i govorimo'

Jarrodov odvjetnik, Benjamin Arsenian rekao je za TMZ kako Jarrod poriče da je gurnuo ili uspostavio bilo kakav kontakt s Brandi, suprotno onome što tvrde tužitelji, i ne planira poduzimati bilo kakav sporazum o priznanju krivnje ukoliko to ne rezultira potpunim odbacivanjem optužbi.

Tužitelji tvrde kako je Jarrod dva puta gurnuo Brandi tijekom žestoke svađe u kafiću.

Bivši par proslavio se sudjelovanjem u reality emisiji. Kupovali su stvari koje su drugi odbacili i nisu plaćali najamninu za skladište te su tako postali milijunaši.

Popularnost im je zbog emisije jako porasla pa se povećao i promet u dućanu u kojem prodaju stvari koje su otkupili na licitacijama.

NETFLIX O NJEMU SNIMA SERIJU Gospodin Savršeni zbog ucjene otkrio da je gay i sve šokirao: Bivša ga tužila, on pao u očaj...

Kad se zbroje dnevnice iz emisija s prometom u trgovini, Brandi i Jarrod pojedinačno su uprihodili dva milijuna dolara, odnosno skupa su zaradili oko 26 milijuna kuna.

Nakon dvadeset godina zajedno, u 13. sezoni emisije iznenadili su gledatelje svojim prekidom.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • sasa66 18.06.2021.

    Dobra

  • 18.06.2021.

    Brandi je ok a vidi i mary je tu. Ona se izgleda jedina nije obogatila u toj emisiji. Vratila se u teksas a steta zena je simpa. Brandi i mary su ok 👍

  • 18.06.2021.

    Tako su mi bili simpa,šteta

Komentiraj...
Vidi sve komentare