To je to što me zanima!

Zvijezda dječjih natjecanja za ljepotu preminula u 16. godini

Posey se počela natjecati na izborima ljepote kad je imala tri godine. Postala je popularan meme nakon što je uhvaćena kako se smije od uha do uha tijekom segmenta o 'Mališanima i tijarama'
Vidi originalni članak

Kailia Posey, koja je kao dijete nastupala u reality showu 'Toddlers and Tiaras', umrla je u dobi od 16 godina. Prije dva tjedna proslavila je rođendan. - Nemam riječi ni misli. Prekrasna djevojčica je otišla - objavila je Poseyina majka, Marcy Posey Gatterman, na Facebooku u ponedjeljak kasno navečer, potvrdivši smrt svoje kćeri.

- Molim vas dajte nam privatnost dok tugujemo zbog gubitka Kailie. Moja beba zauvijek - dodala je ožalošćena majka podijelivši fotografiju na kojoj je Posey u maturalnoj haljini.

OBJAVILA OBITELJ U 77. godini preminula američka country pjevačica Naomi Judd

Detalji oko Poseyine smrti nisu objavljeni, ali strani mediji izvještavaju da je vjerojatno poginula u prometnoj nesreći u Las Vegasu. Međutim, mrtvozornik okruga Clark rekao je za Daily Mail da u svom sustavu nemaju evidenciju o Poseyju. Medicinski istražitelj u okrugu Whatcom u Washingtonu, gdje Posey pohađa srednju školu, odbio je komentirati njezinu smrt. Posey je glumila u 'Toddlers and Tiaras', seriji koja prati obitelji djece koja su se natjecala na izborima ljepote. Reality show je trajao sedam sezona od 2009. do 2013. godine.

KENNETH TSANG Preminuo hongkonški glumac poznat po ulogama u filmovima 'James Bond' i 'Gas do daske'

Posey se počela natjecati na izborima ljepote kad je imala tri godine. Postala je popularan meme nakon što je uhvaćena kako se smije od uha do uha tijekom segmenta o 'Mališanima i tijarama'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare