To je to što me zanima!

Zvijezda filma 'Toma' zaljubio se u kćer redatelja Bjelogrlića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Oboje su jako privatne osobe koje ne govore u svom ljubavnom životu u javnosti, a glumac je to često znao naglasiti u medijima kad bi ga pitali za privatni život
Vidi originalni članak

Srpski glumac Milan Marić (31) navodno je već mjesec dana u vezi s Mijom Bjelogrlić (25), kćeri srpskog redatelja Dragana Bjelogrlića (58), piše Blic.rs. Upoznali su se tijekom snimanja filma 'Toma', u kojem Milan tumači glavnu ulogu, lik Tome Zdravkovića, a čiji redatelj je upravo Mijin otac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Milan i Mia su se zatim zbližili na proslavi nakon dočeka Nove godine, a za njihovu vezu još nitko ne zna osim najbližih prijatelja. Oboje su jako privatne osobe koje ne govore u svom ljubavnom životu u javnosti, a glumac je to često znao naglasiti u medijima kad bi ga pitali za privatni život.

- Bio sam u vezi sa starijom djevojkom, bio sam i s mlađom, imao sam divne odnose, divne veze s nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesirale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti. Ako se dvije osobe prepoznaju i žele da budu jedna s drugom, tko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja propisuje da to nije u redu? Ali zašto to nekoga zanima? Ljudi bi trebali baviti svojim odnosima i ne ulaziti u tuđe - izjavio je Milan jednom prilikom.

Podsjetimo, Milan je 2014. u Beogradu upoznao našu glumicu Ninu Violić (49), s kojom je bio u vezi godinu i pol. Prekinuli su, kažu, zbog toga što su zbog poslovnih obaveza teško održavali vezu na daljinu.

AMAR BUKVIĆ OTKRIVA ZA 24SATA Glumac o suradnji s Netflixom: 'Amerikancima smo u pauzama otkrivali ljepote Hrvatske'

Kasnije se pisalo da Marić ljubi kolumnisticu Vanju Bahilj, koja je od njega starija devet godina. Veza nije bila dugog vijeka, a nakon toga je Milan bio u vezi s poduzetnicom Jelenom Pavlović (50). Ovaj par nikada nije javno pričao o svojoj ljubavi i bili su uspješni u tome da izbjegavaju medije i znatiželjnike, ali Milan je u nekoliko navrata snimljen dok je odlazio do Jeleninog stana.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • japanokinezjapano 05.03.2022.

    I ja sam jedo vrijeme bio zaljubljen u Moniku Beluči.

Komentiraj...
Vidi sve komentare