To je to što me zanima!

Zvijezda grupe Cascada dobila koronu: 'Odbili su me testirati'

Radi vlastite sigurnosti odlučila je nabaviti test čija se cijena kreće, priča, oko 970 kuna. Iako su ju doktori odbili testirati, Horler je priznala da je pozitivna. Riječ je o blažem obliku virusa
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Panika zbog korone: Severina glanca Kebinu vilu, a Igor leži...

Natalie Christine Horler (38), njemačka pjevačica i voditeljica koja je slavu stekla pjevajući u eurodance grupi Cascada, pozitivna je na korona virus. Vijest je podijelila s brojnim fanovima na Instagram profilu. 

- Nisu me htjeli testirati u početku jer nisam bila u zaraženim područjima niti sam bila u kontaktu s osobom kojoj je potvrđen koronavirus - napisala je Natalie. 

Radi vlastite sigurnosti odlučila je nabaviti test čija se cijena kreće, priča, oko 970 kuna. Iako su ju doktori odbili testirati, Horler je priznala da je pozitivna. Riječ je o blažem obliku virusa. 

- Još se navikavam na činjenicu da sam zaražena, ali ionako sam se cijeli život nastojala izolirati pa karantena neće puno utjecati na moju svakodnevicu - dodala je pjevačica te zamolila pratitelje da se drže uputa i čuvaju jedni druge. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Panika zbog korone: Severina glanca Kebinu vilu, a Igor leži...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bolna_istina 25.03.2020.

    Mandrilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare