To je to što me zanima!

Zvijezda 'Igre prijestolja' (73) ljubi mlađu djevojku na plaži

Nakon raspada braka ljubio je glumicu Sophiju Myles koja je tada bila u svojim dvadesetima, no prekinuli su 2005. Šuškalo se da je u vezi i s bivšom manekenkom Shambhalom Marthe
Vidi originalni članak

Tko god je gledao legendarnu 'Igru prijestolja', zna za omraženog lika Tywina Lannistera kojeg su se u seriji bojala i vlastita djeca. Njega je utjelovio britanski glumac Charles Dance (73) koji trenutačno uživa u Veneciji.

Kamere su ga 'ulovile' kako na plaži izmjenjuje strasti s misterioznom mladom djevojkom, a mnoge je oduševila njegova figura s obzirom na to da je u osmom desetljeću života.

A sudeći po onom što piše Daily Mail, ovaj glumac ima i više nego turbulentan ljubavni život. Prvo je od 1970. do 2004. bio u braku s Joannom Haythorn s kojom ima dvoje djece.

SOPHIE TURNER Zvijezda Igre prijestolja rodila je djevojčicu u strogoj tajnosti

Nakon raspada braka ljubio je glumicu Sophiju Myles (40) koja je tada bila u svojim dvadesetima, no prekinuli su 2005. Šuškalo se da je u vezi i s bivšom manekenkom Shambhalom Marthe.

Zatim je četiri godine hodao s umjetnicom Eleanor Boorman. Par je 2012. dobio i kćerkicu Rose. Zaručili su se, no ljubav je 'pukla' nakon nekoliko mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • mali mravac 05.09.2020.

    Taj je pobjegao grobaru ispod lopate.

  • METALMIKE 04.09.2020.

    Bljak!🤮🤮

  • sljastrava 04.09.2020.

    Svašta li i ja otvaram.Bljak

Komentiraj...
Vidi sve komentare