To je to što me zanima!

Zvijezda Jackassa preminula u 55. godini, obitelj traži pomoć

Stevie Lee, poznat i kao Puppet The Psycho Dwarf, preminuo je iznenada, a šokirana obitelj primorana je bila pokrenuti kampanju na GoFundMe platformi, kako bi uopće pokrili troškove pogreba.
Vidi originalni članak

Nekadašnja zvijezda MTV-jevog humorističnog serijala 'Jackass', omaleni hrvač Stevie Lee Richardson preminuo je u dobi od 54 godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Stevie Lee, poznat i kao Puppet The Psycho Dwarf, preminuo je iznenada, a šokirana obitelj primorana je bila pokrenuti kampanju na GoFundMe, kako bi uopće pokrili troškove pogreba.

ODLAZAK KASKADERA MTV je shrvan smrću zvijezde 'Jackassa' Ryana Dunna (34)

- Stevieja su voljeli i on je imao zaista mnogo prijatelja koji su mu bili poput obitelji. Imao je i obožavatelje koji su mu se divili, ali o troškovima sprovoda brine samo njegov brat Jim. Svojim humorom izmamio je naše osmijehe, a sad treba našu pomoć. On je legenda hrvanja, ispratimo ga na posljednji počinak kako zaslužuje. Sav prihod dobit će Jim Richardson za pokrivanje troškova i usluga pokopa. Puno hvala svima, i Puppet, volimo te brate - stoji između ostalog, na stranici GoFundMe, koja za cilj ima prikupiti financijska sredstva.

Na službenom profilu borilačke organizacije za koju se Stevie Lee borio također su se oprostili od njega. 

- S velikom tugom saznajemo kako je Stevie Lee, poznatiji kao Puppet The Psycho Dwarf, umro. Iskreno izražavamo sućut njegovim prijateljima i obitelji - napisali su.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Space Burek 11.09.2020.

    Opet klick bait... ovaj se pojavio u 3-4 fore, ovo nije Wee Man.

  • RED1 11.09.2020.

    R.I.P. legenda jackassa umjetničko ime u jackassu : Wee Man uživali smo u tvojim ludostima, počivaj u miru

Komentiraj...
Vidi sve komentare