To je to što me zanima!

Zvijezda je rođena:Beyonce će glumiti, Clint Eastwood režirati

Remake filmskog klasika u kinima bi se trebao naći 2012. godine. Beyonce će utjeloviti ulogu koju su kroz godine glumile Janet Gaynor, B, Streisand i J. Garland
Vidi originalni članak

Dva svjetski poznata imena mogla bi se naći jedno uz drugo u remakeu filma 'Zvijezda je rođena'. Riječ je o Beyonce (29) i Clint Eastwoodu (80) koji bi film trebao režirati. Warner Bros je potvrdio kako su zvijezde u pregovorima za snimanje četvrte verzije filmskog klasika. Publika film u kinima može očekivati 2012. godine. Beyonce bi u filmu utjelovila ulogu koju su nekada prije igrale Judy Garland, Barbra Streisand i Janet Gaynor 1937. godine u originalu. Beyonce je svoj glumački talent dokazala u mjuziklu 'Dreamgirls' 2006. godine. Russel Crowe (46) također bi se trebao naći u filmu. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • šnjofam gaćice 22.01.2011.

    Grozna je , miss celulit ...sirota ispranog mozga..jos jedan proizvod obican!!!!

  • kvika 22.01.2011.

    To što je sisata i guzata možda znači da ne valja? Dajte ljudi, činjenica je da je Beyonce čudo od djeteta! Pogledajte malo kako pjeva i pleše a i glumi dobro! Nema boljeg glasa od Beyonce!!! U sisate i guzate spadaju žene koje jedino s tim mogu imati karijeru npr. naša gđica. Nacionale! B zakon si!

  • LAKU NOĆ 22.01.2011.

    HoneyB je odlična!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare