To je to što me zanima!

Zvijezda 'Kućanica': Kosa mi je ispala, ali hvala Bogu živa sam

Težak je to bio put, ali danas sam zdrava, sretna i prisutnija i zahvalnija no ikada. Hvala vam svima za svu ljubav koju ste mi pružali, napisala je Marcia Cross
Vidi originalni članak

Zvijezda serije 'Kućanice', Marcia Cross (54) je pobijedila zloćudnu bolest i emotivnom objavom na društvenim mrežama razgalila fanove. Marcia je javnosti najpoznatija po ulozi 'Bree Van de Kamp' iz 'Kućanica', a zbog bolesti se u posljednje vrijeme morala povući iz filmskog svijeta.

- Toliko sam zahvalna što sam živa, ali i tužna što mi je kosa ispala. Sad je otprilike duljine jedan centimetar i izgleda užasno. Ima li vas još koji ste izgubili kosu zbog raka? Pričajte sa mnom. Ja vas razumijem - napisala je Marcia na svom profilu.

Glumici su obožavatelji 'zatrpali' pismima podrške i ljubavi.

- Prekrasna si, i ti i tvoja kosa. Hrabra si prijateljice - napisala joj je kolegica Brenda Strong (58).

Neki od obožavatelja su se zabrinuli za glumičino zdravlje, a ona im je odgovorila da je zdrava.

- Žao mi je ako moja prijašnja objava nije bila jasna. Pobijedila sam rak. Težak je to bio put, ali danas sam zdrava, sretna i prisutnija i zahvalnija no ikada. Hvala vam svima za svu ljubav koju ste mi pružali - napisala je Marcia.

Osim Marcie, i zvijezde Olivia Newton John (70) i Julia Louis-Dreyfus (57) se godinama bore s rakom. Dok je Oliviji nedavno dijagnosticiran rak po treći put, Julia je razveselila svoje obožavatelje viješću da je napokon potpuno zdrava.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • CarminaBurana 27.09.2018.

    Julia se ne bori godinama, saznala je pcoetkom ove godine i izlijecila se...olivia se bori godinam, tj. rak joj se vratio 3x

  • Lupetalo19 27.09.2018.

    Prokleta bolestina

  • alexkler 27.09.2018.

    Iako bajka,te Kućanice,njen lik je bio legendaran ,sviđa mi se taj karakter i svu sreću joj želim,nažalost meni neki bliski ljudi nisu uspjeli pobijediti rak u obitelji tako da držim fige,neka je Bog na pomoći jer nije to konačno,nažalost,vraća se

Komentiraj...
Vidi sve komentare