To je to što me zanima!

Zvijezda 'Kućanica': Ujak me silovao od moje pete godine...

Tek kad je osuđen, počela sam osjećati da vrijedim nešto, izjavila je Teri koja je to iskustvo samo djelomično otkrila u autobiografskoj knjizi 'Burnt Toast' jer se bojala da će to naštetiti njezinoj karijeri
Vidi originalni članak

Teri Hatcher (54), zvijezda serije 'Kućanice', bila je zlostavljana kao djevojčica, a nad njom je bludničio vlastiti ujak, i to od njene pete do devete godine života. Priču o svome ružnom djetinjstvu glumica ispričala je u intervjuu za američki magazin Vanity Fair prije nešto više od deset godina odajući i kako se 2002. godine ohrabrila svjedočiti protiv ujaka Richarda Hayesa Stonea.

- Potisnula sam svoja sjećanja sve dok u novinama nisam pročitala da se ubila jedna 14-godišnjakinja koju je moj ujak silovao. Mogla sam osjetiti bol te tinejdžerke i nisam mogla dopustiti da Stone prođe nekažnjeno - ispričala je Teri koja je kao dijete živjela u Kaliforniji. l sama je, kaže, razmišljala o samoubojstvu jer se sramila i mislila kako je ona kriva za sve.

LJETUJE NA JADRANU 'Kućanica' Teri Hatcher nakon Raba s kćeri prošetala Splitom

Nakon što je na sudu u Santa Clari kućanica ispričala što joj se događalo, Stone je osuđen na 14 godina zatvora, a sudac je izjavio kako bi slučaj bio odbačen da se nije pojavila Teri. Richard je preminuo 2008. dok služio kaznu u zatvoru.

 - Tek kad je osuđen, počela sam osjećati da vrijedim nešto - izjavila je Teri koja je to iskustvo samo djelomično otkrila u autobiografskoj knjizi 'Burnt Toast: And Other Philosophies of Life' jer se bojala da će to naštetiti njezinoj glumačkoj karijeri.

Teri, koja je za ulogu u 'Kućanicama' dobila Zlatni globus, bila je u braku s Jonom Tenneyjem (57), a razvela se 2003. nakon gotovo deset godina braka. Za rastavu je okrivila sebe. Ima kći Emerson Tenney (21), a šuškalo se i kako je bila u vezi s Georgeom Clooneyem (58).

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zigzag_2 21.10.2019.

    Šok jbt xD Mislim da nema neke glumice,pjevačice poznate ženske ličnosti da nije "silovana" xD

  • _Varešak_ 21.10.2019.

    Ima lio i jedna glumica da nije silovana ?

  • LiLu 21.10.2019.

    ma nije valjda ,sram ga bilo cak i ona cekala nekih 50 god da popularnost izblijedi pa da onda bude "silovana "

Komentiraj...
Vidi sve komentare