To je to što me zanima!

Zvijezda 'Kumova' u zanimljivoj kombinaciji na premijeri filma

Glumac Domagoj Ivanković stigao je u kino, a pred fotografe je pozirao nasmiješeno noseći šokačku jaknu
Vidi originalni članak

Domaći glumac Domagoj Ivanković stigao je u kino na premijeru filma.

POSEBAN DAN Zvijezda 'Kumova' se oženila, a fotku s vjenčanja podijelila je kolegica Ana Maras: 'Najdraži'

Domagoj je pažnju privukao u zanimljivoj modnoj kombinaciji.

Nosio je crnu dolčevitu i traperice, a svemu je dodao i tradicionalnu šokačku jaknu. Domagoj je inače prije par mjeseci stao pred oltar sa svojom dugogodišnjom partnericom Anom.

Domagoj i Ana stali su pred oltar prije tri mjeseca, a njihov poseban dan na društvenim mrežama podijelila je Domagojeva kolegica i glumica Ana Maras.

'BRAČNI PAR GOTOVAC' Zvijezde 'Kumova' raznježili sve fotkom: 'Ovo nije zadnji ples'

Glumac i njegova sada supruga, bili su u dugogodišnjoj vezi koju su prošle godine u Tučepima kod Makarske okrunili zarukama. Tim čarobnim trenutkom pohvalili su se na Instagramu.

- Gospodarica prstena i ponosna vlasnica Magic Dode - napisao je tada Domagoj u opisu, a na fotografiji je Ana pokazala prsten.

GLUMCI NA OKUPU Ekipa 'Kumova' podijelila fotku iza kamera, fanovi: 'Snimite još pet sezona. Najbolja serija ikad'

Inače, Domagoja trenutno gledamo u ulozi lika Josipa u domaćoj hit seriji 'Kumovi' koja je nedavno završila sa snimanjem što je rastužilo brojne obožavatelje.

Serija se počela emitirati 2022. godine, a od tada je snimljeno čak 423 epizode. U seriji smo imali priliku vidjeti brojna imena s hrvatske glumačke scene, poput Milana Štrljića, Vladimira Tintora, Momčila Otaševića, Ane Uršule Najev, Darije Lorenci Flatz i brojnih drugih.

'Kumovi' su tako postali jedna od najdugovječnijih domaćih serija, među nekoliko drugih od kojih su neke emitirane i kroz više od 800 epizoda.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare