To je to što me zanima!

Zvijezda malih ekrana: Sjećate li se Rakitića s 'fudbalerkom'?

Ivan Rakitić reklamirao je 2009. telekomunikacijske usluge, lani hrvatske kekse, a ove godine našao se u spotu turističke zajednice. Ipak, najviše reklamira Hrvatsku - na nogometnom terenu
Vidi originalni članak

Mnogi su se nogometaši okušali u snimanju reklama. Iako je umirovljeni engleski nogometaš David Beckham (43) svojevremeno prevladavao na 'terenu' oglašavanja, što je nastavio i nakon napuštanja nogometnih igrališta, njegovi hrvatski kolege također su obasipani ponudama za snimanja.

Nakon fascinantnog uspjeha Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, ponuda će biti još i više. Uoči prvog nastupa Hrvatske u finalu Svjetskog prvenstva mnogi su se prisjetili reklame u kojoj je glumio Ivan Rakitić (30), nogometaš Barcelone. 

Tada 20-godišnji Rakitić glumio je 2009. u video spotu za telekomunikacijske usluge kako meditira uz mirisne štapiće u retro dnevnoj sobi. Furao je popularnu 'fudbalerku' koja je nasmijala mnoge gledatelje. U fluorescentnoj trenirci 'izvalio' se na kauč pokušavajući gledati film. Vidjevši da mu se videorekorder pokvario, razbio ga je. Telekomunikacijske usluge reklamirali su i Joe Šimunić, Eduardo da Silva, Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Stipe Pletikosa.

Prošle godine Rakitić je reklamirao hrvatske kekse. Po njih je dotrčao s putnom torbom u trgovinu, a prodavačici je poklonio svoj dres.

Raketa je, kao i njegovi suigrači, glumio i u ovogodišnjem spotu turističke zajednice. Izvrsno se snašao radeći selfije na Plitvicama.

Ipak, složit će se navijači, najveću reklamu Hrvatskoj Rakitić je dao na nogometnom terenu.

VIDI OVO! Koji ljubavni film najviše opisuje vaš ljubavni život?

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dillinger_1 14.07.2018.

    Ma legenda

  • retita🦋 14.07.2018.

    Pokušaš zaboraviti ali ne ide.

  • [̲̅w̲̅] 14.07.2018.

    Ja mislim da i sam umire od smijeha kad vidi ove fotke...sad je 100 puta ljepši s ovom frizurom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare