To je to što me zanima!

Zvijezda 'Moderne obitelji' pala na šarm Gospodina Savršenog

Bila je u burnoj vezi s Matthewom Prokopom, zatim s dugogodišnjim prijateljem Dominicom Sherwoodom, a na kraju je završila s američkim 'Gospodinom Savršenim' Wellsom Adamsom
Vidi originalni članak

Na malim ekranima krenula je deveta sezona 'Moderne obitelji' koja je popularizirala brojne glumce, a jedna od njih je i Sarah Hyland (28). Sarah je u seriju glumila vrckavu tinejdžericu Haley, a kroz osam sezona pratili smo sve njezine partnere i ljubavne veze. Zanimljivo je kako je Sarah u privatnom životu također imala brojne ljubavne uspone i padove.

Bila je u burnoj vezi s Matthewom Prokopom (29) koji je zbog nasilja dobio zabranu pristupa mladoj glumici, a zatim je prohodala s dugogodišnjim prijateljem Dominicom Sherwoodom. I dok je mislila kako se nikad neće skrasiti, Sarah je 2017. godine upoznala Wellsa Adamsa (35) poznatog po sudjelovanju u američkom 'Gospodinu Savršenom'. 

Par je dvije godine bio u vezi, a zaručili su se u srpnju ove godine kad je Adams cijelu prosidbu organizirao na pješčanoj plaži te sve snimio. 

- Znao sam da ću je oženiti prvi put kad sam je vidio. Ti si moja osoba, ovaj datum naša je godišnjica i jedva čekam svadbu na kojoj će biti naši prijatelji koji će jesti i piti besplatno. Sretna ti godišnjica. Volim te - napisao je Wells na društvenim mrežama 15. listopada. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • pa ti vidi 15.11.2019.

    Izgledom podsjeća na Andreu Šušnjaru.

  • hulahopka 15.11.2019.

    On je bio u Bachelorette, tamo žena bira između više muškaraca

  • 14.11.2019.

    Oni nemaju gosp.Savrsenog nego Bachelora ili nezenju sto je puno inteligentnije jer ne podlijeze ruganju

Komentiraj...
Vidi sve komentare