To je to što me zanima!

Zvijezda 'Najboljih godina': Ja sam baš dobra u duši

Katarina Radivojević na crnogorskoj plaži uživa potpuno gola. Crnokosa glumica otkrila je kako bi jednog dana voljela živjeti na selu, ali još je rano
Vidi originalni članak

Voljela bih odseliti na selo, ali ne još. Previše me privlače asfalt i noćni provodi, rekla je Katarina Radivojević (30). Beograđanka koju gledamo kao Lorenu u “Najboljim godinama” Nove TV odigrala je glavnu ulogu najgledanijem srpskom filmu ikad “Zona Zamfirova” i želi karijeru nastaviti u Hollywoodu. Voli izazove i hrabre muškarce, a za “onog pravog” bi, kaže, i dušu dala.
- Muškarci su bolje osobe od mnogih žena i mislim da su duhovno jači spol. Naravno, i među njima ima izroda - izjavila je za srpski Cosmopolitan Katarina, koja je godinu dana u vezi s biznismenom iz Milana Vukom Miškovićem. A što misli o sebi?
- Možda će ovo zvučati pretenciozno, ali ja sam u dubini duše baš dobra, i to znaju moji prijatelji - rekla je Katarina.

Više o Katarini doznajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 30

  • user_27152 25.09.2009.

    pa zašto nebi bila

  • milangirl86 25.09.2009.

    ha ha ha! ona bi voljela karijeru nastavit u holywoodu!!! ma ko si ti uopće??? bua ha ha ha ha ha!!! ajde začepi, dosta ti je taj tvoj navodni dečko iz Milana... aha da, moš mislit, i moj je isto neki poslovni biznismen iz new yorka... bože sačuvaj!

  • 25.09.2009.

    Tijelo - svaka čast, super. Ali glava - konjska, pa nek\' veli \'ko kaj hoće! Moja baka je znala reći \'\'... zgleda kak\' kobila..\'\' Tu je naglasak na \'\'i\'\'. Nije bitno (za one koje to brine) kak\' ja izgledam, jer se ne slikam po novinama i ne zovem se ljepoticom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare