To je to što me zanima!

Zvijezda Netflixove serije 'Squid game' optužena je za seksualno zlostavljanje anonimne žene

Glumca smo imali priliku upoznati u legendarnoj seriji čija se radnja vrti oko natjecanja za veliku svotu novca, ali s neočekivanim obratom. Serija je u rekordnom roku doživjela ogroman uspjeh
Vidi originalni članak

Glumac O Yeong-su (78), poznat po svojoj ulozi u legendarnoj Netflixovoj seriji 'Squid Game', optužen je za seksualno zlostavljanje žene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Optužbe se odnose na njegovo navodno neprikladno diranje žene nekoliko puta. Anonimna žena podnijela je tužbu protiv glumca te navela kako mu nije dala dopuštenje da ju dotakne, a on je neovisno o tome, upravo to napravio. 

MEGAPOPULARNA KOREJSKA SERIJA 'Squid Game' je rušila rekorde gledanosti, stiže dugo očekivani reality, ali i druga sezona serije

Glumac se oglasio povodom tužbe te rekao kako se samo jednom dotakao ruku navedene žene dok su šetali oko jezera, ali da joj se za taj incident ispričao. Rekao je i kako to ne znači da priznaje krivicu.

Žrtva incidenta tužbu je podnijela još prošle godine, ali je slučaj u međuvremenu zatvoren. Nakon što se žalila, slučaj je ponovno otvoren.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare